מה בפינה
-

alphadelta

New member
שאלה אלקטרונית

לאלה מכם שיש לילדים טלפונים חכמים, טאבלטים ומחשבים ניידים. איפה המכשירים האלה בלילה? רופאת הילדים שאלה את בתי ומאד הופתעתי ( לטובה) מהשאלה.
אז איפה מטעינים בלילה? חדר ילדים? מטבח? חדר הורים?

carlimi

New member
לילדים שלי אין עדיין

טלפונים חכמים ובטח שלא לפטופים .... גם הטאבלטים לא "שלהם" אלא של כל בני הבית. חלק מוטענים במטבח וחלק אצלנו בחדר. טלויזיה יש אחת בסלון ...

אני יודעת שהמכשירים האלקטרונים האלה פולטים קרינה גבוהה

בזמן הטענה (כולל כל הניידים הלא חכמים, כמו שלי יש), ולכן אין מצב שהם נטענים בחדר השינה. הטלפון הנייד שלי הוא השעון המעורר שלי ולכן אני מוודא שהוא טעון אחה"צ שאני מוציאה אותו מהכיס/תיק ובמידה וצריך מטעינה כבר.

אני טוענת אותם במטבח במהלך היום. גם לא משאירה לטעינה בלילה כאשר אני לא נמצאת שם. קצת מוגזם אולי, אבל ראיתי כבר טלפונים שהתלקחו בזמן טעינה, ואני לא מסתכנת.

rona73

New member
במטבח

בחדרים של הילדים לפחות אין .גם בלי שום קשר לנזק לא רוצה שבאמצע הלילה יתחילו לשחק .
מאותה הסיבה גם אין להם טלויזיה בחדר וגם לא יהיה.

alphadelta

New member
טלויזיה בחדר

בבית שהתארחנו בו הייתה לאח הגדול (14) טלויזיה בחדר וגם X-Box. כשהוא הרביץ לאחיו הקטן (10) הוא נשלח לחדר בתור עונש ...

rona73

New member
יש הורים שחושבים

שזה עונש. אני גם שולחת לחדר.אבל בחדר זה זמן לחשוב... מה עשינו ולמה... מה שאי אפשר לעשות שיש טלויזיה ועוד דברים בחדר, זה ממש מוציא מריכוז.

shuttles3

New member

מזכיר לי, כשהילדון היה עוד ממש קטן ועבדנו על עיצוב החדר החדש שלו (כשרק עברנו לבית הנוכחי), בעלי אמר לי: אני לא מבין, כשהוא לא יתנהג יפה אנחנו הולכים לשלוח אותו לחדר הזה בתור עונש? אז אני אתחיל להתנהג לא יפה

לנו אין טלויזיה בכלל

הוצאתי כשהגדולה היתה בת 3 וראיתי כמה זה שואב אותה.
היום גם ככה אפשר למצוא מה שרוצים ברשת.

een ogenblik

New member
את זו המכירה את המשפחה וצריכה לדעת

אבל
עונש הוא מה שנתפס כעונש בעיני הנענש. אם הוא תופס את שליחתו לחדר כעונש, אין זה משנה כלל אם הוא נשלח לחדר המכיל את כל חלומותיו (ואני מניחה שבגיל 14 יש עוד חלומות מעבר לטלויזיה ו-X-Box), הוא עדין נענש.
לעומת זאת, מי ששליחה לחדר אינה נתפסת בעיני כעונש, אז גם שליחה לחדר המכיל ארבע קירות ודלת לא יהווה עונש עבורו.

לבנות שלי אין מכשירים

מודה שבעוונותי,
למרות שאני מתכננת להטעין לפני שאני הולכת לישון אני איכשהו מוצאת את עצמי מטעינה בחדר שינה שלנו

יוקלילי

New member
כמה רעיונות

1. פירוש הכינוי שבחרתי לתפוז
2. הכרות עם מקומיים (ילידים וואספים אמיתיים , למשל..)
3. מה המגרעות מבחינה חברתית-תרבותית במקום החדש שאליו הגרתי (וגם היתרונות, כמובן...)

יוקלילי

New member
ועוד קצת

מאכל אהוב במדינה החדשה
מאכל שמתגעגעים אליו בארץ
מה יודעים על ישראל והיהדות במקום מגורכם החדש
מה השתנה בכם מאז המעבר

למעלה