מה בקשר למפגש<?

אמממ... לא יודעת אבל

אני יודעת שכתבתי את זה 1000000000000000000000000000 פעמים אבל: בני 17 ירצו להפגש עם בני 13?.... מה תעשו ביחד?.... זה יהיה מזה מוזר....

D i l D o

New member
זה פורום...

זה לא כאילו אנחנו הולכים להיות החברים הכי טובים פתאום..סתם יום מפגש של הפורום, נהנים (מקווה), מכירים את כולם - מה רע? מה כבר צריך לעשות?!

D i l D o

New member
5 זה קצת מוגזם כי עדיין אנשים

מגיעים באוטובוסים אז יש זמן מוגבל (אוטובוס אחרון וכאלה...), וחוצמזה בשביל זה צריך בית, יש פה מישו שמוכן לארח 10-20 אנשים?

סתם זרקתי מספר... אחד יספיק גם..

סתם רעיון.. בטח כבר תחשבו על משהו נחמד לעשות...

אולי נעשה ...

אולי תעשו בת"א למרות שאני מחיפה כי אפשר להגיע ברכבת לכולם! בעזריאלי או משהו? אני חכמה נכון? חחחח איזה רעיונות... אבל ברצינות הרבה יותר נוח רכבת מאשר להחליף 100 אוטובוסים.... וזה מהיר יותר..... מי בעד?

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifפרטים...

לפי שירשור המפגש האחרון לא אמרנו שניפגש בעזריאלי ב-12 לאוגוסט? [שעה לא ידועה]

A v i s h y 1 7

New member
לא לא בעזריאלי !!!

סתם קניון ענקי הכי טוב בנתניה נ.ב עם הרעיון של לשכור סרטים ולראות ! היה באמת אז זה מגניב לאללה אני מוכן לארח את כל מי שירצה ! ההורים שלי עוד שבועיים באילת אני חופשי תבואו נעשה מסיבה ~ ! ולא לשכוח להביא רוצח סדרתי בדרך !

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifאני לא חושבת שההורים

שלי יתנו לי ללכת למישהו שאני לא מכירה... אפילו אם עוד הרבה אנשים שאני לא מכירה יבואו איתי... אז אפשר בנתניה בקניון בתאריך ה-12.8 [בשעה לא ידועה] מי שרוצה שיכתוב
בכותרת...

i love usa

New member
../images/Emo4.gif

אני רק מקווה שאני יוכל להגיע במידה וכן יש לי כמה סירטי אימה ב-DVD האיוב מבפנים סיוט בחדר המורים ליל המסכות 20 שנה אחרי וג'פרס קריפרס אולי יהיה לי עוד כמה אבל כמו שאמרתי לא בטוח שאני יוכל להגיע

hai001

New member
תעשו את המפגש באיזה מקום שיהיה

קל להגיע אליו

A v i s h y 1 7

New member
אמרתי כבר

נתניה זה הכי פייר ! למי שבא מחיפה ולמי שבא מתל-אביב הרצליה זה גם קרוב הרבה פה מנתניה ומהאיזור אני מחדרה ככה שזה נוח לי להגיע

../images/Emo66.gifאז בנתניה בקניון...

תאריך אפשרי יש, 12.8 (כי זה קרוב ליום שישי ה-13) אבל שעה אין... ובכלל אף אחד לא ממש אומר אם הוא בא...

A v i s h y 1 7

New member
אז בואו נקבע !

אני בא בטוח ! והשעה הכי טובה זה בסביבות הצהרים ככה נפגש כולם לייד ענק הוידאו

DAN1EL

New member
אולי אני יכול.

כי אני גר ממש קרוב. אבל מה נעשה שם, בקניון?

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifיש מה לעשות בקניון...

אפשר אולי ללכת לסרט אימה בקולנוע ולדבר על זה אחר כך... וזה יהיה נחמד...

למעלה