מה בקשר לתחרות ההמצאה המגוחכת?

inventor

New member
מה בקשר לתחרות ההמצאה המגוחכת?

אז באמת אפשר יהיה לקבל תוצאות טובות מכיוון שמי שבאמת חשב על משהו ברמה למוצר אמיתי לא יכתוב בתחרות זאת ואילו בתחרות המצאות מגוחכות כן יתכנו פנינים

stallin

New member
רעיון מצויין, וכפתיחה:

יש לי המצאה אדירה: לפתח אטמי אוזניים סלקטיביים. כלומר, ניתן יהיה לכוון את האטם על תדר קול מסויים, והוא יוכל לזהות אותו, ולסנן אותו מכל שאר הצלילים שמגיעים אליו. ככה יהיה אפשר להשתיק קול מסויים מתוך בליל שלם של רעשים. שימושים? הנה כמה דוגמאות: * לא שטפתי כלים, ואמא שלי צועקת עלי? מייד אני מכוונת את האטמים על תדר הקול שלה, וכבר העולם הופך למקום יותר שליו. * אני צופה ב´סקס והעיר הגדולה´, והתינוק שלי צורח? מיד האטמים מכוונים לתדר, אני צופה בלי הפרעה, והעולל מפתח קצת את הריאות, ולומד שהעולם הוא מקום לא קל. * בעלי תופס שלאף-שטונדה לצלילי ´אגם הברבורים´, והכלב של השכנים נובח? שוב, האטמים נחלצים לעזרתנו. יש למישהו רעיון שישווה לזה? אין סיכוי!!!

inventor

New member
לדעתי זו אינה המצאה מגוחכת כלל

להיפך אם טכנולוגית תצליח לפתח אותה , תהיה מיליונר מייד הכוונה דברים מיותרים ומגוחכים , ההמצאה המיותרת ביותר בתחום מסויים או שהפיתרון הפיזי שלה מגוחך כדוגמא שמתי שניים בתחרות הסכו"ם

EurO

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

stallin

New member
אז לא הצליח

תראי, ניסיתי לתת פוש לתחרות שיזמת, וקיויתי שעוד אנשים יצטרפו. אם ההמצאה הזו לא מתאימה, הנה עוד נסיון: צעצועים שמסדרים את עצמם: תיוצר תיבת צעצועים גדולה, שבתחתיתה ממוקם אלקטרו-מגנט בעל עוצמה עצבנית ביותר. כל הצעצועים שירכשו מעתה ואילך, יהיו ´תואמי תיבה´, כלומר, במקום בטיחותי בגוף הצעצוע תותקן חתיכת מתכת קטנה. בסוף היום, אחרי שהילד הלך לישון, לוחצים על כפתור ´הפעל´ של התיבה, האלקטרו-מגנט מופעל, וכל הצעצועים פשוט נשאבים לתוכה. כשלוחצים על כפתור ´כבה´, נפסקת המשיכה המגנטית, ושוב אפשר להוציא את הצעצועים מהתיבה ולשחק בהם, עד לערב הבא. עכשיו יותר טוב? ודרך אגב, אם את רוצה ליזום תחרות, תני דוגמה אישית, והוסיפי גם רעיונות משלך. יאללה, ביי.

inventor

New member
הנה מה שכתבתי בתחרות הסכו"ם

סכום אשר משמש לטעימה לכולם בשולחן וכמו שעשו את המי עדן ספורט שלא ייגע בפה (לא להעביר חיידקים) המזלג מקפיץ את האוכל טיפה באויר בזווית לכיוון הפה (יש כמה שיטות לעשות זאת) כן זה לתחרות ההמצאה המגוחכת ולתחרות המצאה המגוחכת, כף של כולם

stallin

New member
לא חוכמה...

דווקא קיויתי למשהו חדש, שלא הופיע עדיין בפורום. טוב, נראה שבתחרות ביני לבינך בינתיים אני לוקחת. שיהיה ערב נעים.

Ekrembo

New member
ומה בדבר.....

דף שבאחד מקצוותיו יהיה קצת דבק ויהיה אפשר להדביק אותו על מחשב וכאלו..... יש לי שם.... אולי פוסט איט? נו באמת המצאה מגוחכת? הרעיון של התחרות יזכה בתחרות. אף אחד לא ישב וימציא משהו כדי לקבל את התואר הממציא המגוחך.

stallin

New member
חולקת עליך, קרמבו

יש הנאה גדולה וגם תרגול מחשבתי מעניין בלהמציא המצאות. כמו שציינה inventor, אין סיכוי שמישהו יעלה כאן רעיונות להמצאות גדולות באמת, אז לפחות בואו נשתעשע ב´כאילו´. גם במונופול הכסף לא אמיתי, אז מה, לא משחקים?

Ekrembo

New member
I´m sorry I can´t write in hebrow..

lets not argument, but if some one want to invent some thing, I think this conpetition will not make his invent better. And for the monopoly; This is a game for kids about money, so they can learn deal with money. however, I don´t dout the fun part.

יש לי מספר רעיונות ש...

בדיקת היתכנות וכדאיות ממש מיותרת לגביהם... 1. מנקי אוזניים לפילים. 2. בגדים מתכלים מעצמם בעיקר לתינוקות- לא צריך לכבס. 3. תולש שערות במקום בילתי רצוי ו"שותל" במקום רצוי בגוף(בעיקר לגברים) 4. כוסס ציפורניים לסרטים מפחידים. בברכת יום טוב.

למעלה