מה בשם ארדק עובר על כולם בעונה הזו?

TheSnowQueen

New member
מה בשם ארדק עובר על כולם בעונה הזו?

היי כולם. הרגע סיימתי את הפרק של אתמול וזפזפתי בערוצים ונתקלתי בעונה 1. איזה הבדל! שם ליאו היה ליאו ואלה עשתה משהו עם עצמה והרעים היו רעים... מזה העונה הזו? טוב התחילו יפה, אהבתי את כל המפגש-כלל-משתתפי-הסדרה אצל אלה בפרק הראשון, וכולם נראו נורא מתוקים, וליאו דפק הופעה(!), אבל עכשיו פתאום ליאו נהיה סוג של רכיכה שכל היום חצי מעולף ו'אלה פה אלה שם' ואלה מתנהגת כמו ילדה בת 2 שלא קולטת מה הולך סביבה ואומרת 'אם אני אעצום עיניים ואספור עד עשר זה יעלם' אבל בדרך זוכרת להזכיר לכולם מאה פעם ביום שהיא הנביאה והיא מתפקדת... וכל הרעים עברו צד והטובים עברו צד (דימה? שומר המעיין?!) והרעים לא סגורים על עצמם ("אהה... ממההה??. אהה...אהה?? אההההה בתור שד האוצר מילים שלו שואף ל0) ודווקא מצאתי את עצמי דווקא נורא נהנית מפרק 2 של עלילות אתוס - "בואו נצחק על אלה ושלושת המוזרים שלה" ענקקקק.. לאןן הגעננווו

מישהו 2

New member
לדעתי, דווקא יש שיפור גדול בין העונה הזאת

לקודמת, אבל האמת גם אותי מבלבל הקטע עם דימה, העונה הקודמת הסתיימה אם אני לא טועה, אולי דימיינתי את זה אבל דימה התגלה כשומר המעיין ואדם-זאב. פתאום בסדרה הזאת אין בו שום דבר שקשור לאדם זאב, הוא רק משכפל את עצמו ואדם הוא שד ויש לו ציפורניים שיוצאות מהיידיים שזה דווקא מתאים לאדם זאב, אבל הוא שד.... שיהיה
... אני צריך לבדוק שוב את הפרקים האחרונים של העונה הקודמת.

מישהו 2

New member
דרך אגב מתאים יותר שיהיה קרב בין ערפדים

לאנשי זאב, ולא לשדים סדרת הספרים המצליחה "דמדומים" מתארת את מאבק הערפדים ואנשי הזאב. בסדרת סרטי "מלחמת האופל" (Underworld) מתואר גם כן מאבקם של אנשי הזאב בערפדים. מאבק זה מבוסס על כך שבימי הביניים היו אנשי הזאב משרתיהם של הערפדים, עד שאדם זאב צעיר בשם לוסיאן בגד באדונו ושיחרר את אנשי הזאב לחופשי. שדים סתם לא קשורים

Berethor

New member
אל תהיה כל כך בטוח בכך

שדים הם אוייב הרבה יותר אולטימטיבי עבור ערפדים(שלא משרתים אותם) מאשר אנשי זאב. למשל אנשי זאב(מקוריים) הם לא בני אל-מוות ושדים כן, במלחמת האופל נתנו לאנשי זאב הרבה מאפיינים של ערפדים כדי להפוך אותך לאוייב הגדול של הערפדים, במקרה של שדים זה לא נחוץ. בנוסף אנשי הזאב במלחמת האופל פולשים לטרטוריה של הערפדים ורוקמים מזימות, בעוד שבמקור אנשי זאב הם יצורים של יערות, מה שמונע הרבה חיכוכים עם ערפדים שהם יצורים עירוניים, וגם חיכוכים עם בני אדם בצורתם הפראית וחסרת השליטה, בניגוד לזה שדים הם יצורים עם רצון עז לכבוש ולהשמיד, מה שתמיד יביא אותם לחיכוכים עם יצורים שלא רוצים להפוך לעבדים או להרג. שדים תמיד היו יריב יותר שקול לערפדים מאשר אנשי זאב, למרות שבמקרה של חצויה עשו את זה מאוד אישי, בדומה למלחמת האופל, שזה כמעט לחלוטין לא קשור לבני אדם. למרות שמי שצופה במלחמת האופל יכול לראות בין השורות תסיבה המקורית שויקטור והערפדים לחמו באנשי זאב ושלטו עליהם.

TheSnowQueen

New member
אני מסכימה

אהבתי את עיניין השדים דווקא ויש אפילו משהו נחמד בזה שהשד שלנו לא ממש רוצה להיות שד... אבל נורא חסר את מלכת השדים שתפיל עליו לחץ ותהרוג לנו כמה מחברינו הערפדים וכאלה

Titush Black

New member
הבעיה העיקרית היא

שמספר הערפדים שמכירים לנו הוא פעוט. יש נורא קנאות לחיים שלהם, את לא תראי את ג'מון מת על ידי שד או כרמל. ליאו יכל למות כבר חמשת אלפים פעמים מתחילת העונה ואיכשהו זה כל הזמן "מתפספס". חייבים להקריב דמות אחת, ובקרוב.

dar dahan

Member
לא זכרתי שהוא אדם זאב בכלל

חשבתי שהוא סתם איזה שומר מוזר, והופתעתי לגלות שהוא גם משכפל את עצמו העונה אבל שיהיה
אגב גם לדעתי העונה הזאת יותר טובה, אם כי ציפיתי מרפאל שיהיה טיפה פחות מטומטם ויספר לאלה על השד שהוא גילה ('אדם').

מישהו 2

New member
תגובה

דבר ראשון, אחרי בדיקה שעשיתי, לא נאמר דימה היה אדם זאב מסתבר שזה משהו שכנראה אמרו עליו באיזה פורום (יכול להיות זה?) הרבה אנשים ניחשו אחרי הפרק שהוא אדם זאב וכנראה זה איכשהו נחקק שהוא חייב להיות אדם זאב. הדבר היחיד שהוא אומר בפרק האחרון הוא שהוא לא אדם ולא ערפד, שהוא יותר מיוחד. דבר שני, רפאל לדעתי דווקא גאון, תדמיין לעצמך שהיית כל החיים שלך משותק על כסא גלגלים, ופתאום יום אחד היית מגלה איזה אבן שמאפשרת לך פתאום לעמוד וללכת אבל ההשפעה היא זמנית, כמובן שהדבר שהכי היית רוצה בעולם כולו זה כמה שיותר אבנים מיוחדות כאלה, הבעיה שהדבר היחיד שיכול לספק לך אותם הוא שד (XD פתאום אני קולט כמה הסיפור מטופש אבל שיהיה חח) ואם תגלה על השד הזה שתוקף ערפדים לנביאת הערפדים כנראה שזאת תהיה הפעם האחרונה בחיים שלך שתוכל ללכת על הרגליים. כמובן שלא היית רוצה לסכן את זה ולא היית מגלה לאלה כלום.

TheSnowQueen

New member
לא יודעת לדעתי היא מבולגנת משהו

וחסר לי שכל אחד יהיה מיושב בתפקידו... כולם התמזגו למעין רכיכה כוללת של כל הדמויות. אבל בהחלט תוספת השדים היא אחלה ואם ליאו היה ממשיך בקו ה"מפחדת להודות מי האהבה האמיתית שלך?" במקום בקו ה"אז מה אם אני חצי מת אני אתגבר" (ולא מתגבר) היה הרבה יותר נחמד..

Titush Black

New member
לא

רואים אותו עם הרבה שיבוטים של עצמו עושה קולות מוזרים זה שאתם הסקתם שהוא איש זאב לא אומר כלום. לא היה כלום שהצביע על זה. לא הרבה שיער, לא ניבים, לא טפרים ולא כלום.

למעלה