לא הבנתי מה מצער בלהאכיל אוכלי כשר...בבקשה תכבד את האכסניה אם אתה בא לבקש עיצות...תאמין לי ,נשמח לעזור!לצערי אני לפעמים צריך להאכיל אוכלי כשר. יש לי רטבים מוכנים לא כשרים שמספקים את הטעם הזה. רטבים כשרים - לא מצאתי. [ אין בי חיבה גדולה לרטבי אוסם ].
שצריך לחפש רטבים כשרים שנותנים טעם מעושן.לא הבנתי מה מצער בלהאכיל אוכלי כשר...בבקשה תכבד את האכסניה אם אתה בא לבקש עיצות...תאמין לי ,נשמח לעזור!
את לגמרי מנומסת מאוד, לטעמי.לא הבנתי מה מצער בלהאכיל אוכלי כשר...בבקשה תכבד את האכסניה אם אתה בא לבקש עיצות...תאמין לי ,נשמח לעזור!
אוי, שוב הצדקנות הבלתי נסבלת. במקום לומר תודה - הנה אוכל טריפות מתעניין באוכל כשר, מייד יוצאים לרגום אותו באבנים.את לגמרי מנומסת מאוד, לטעמי.
![]()
לא הבנתי מי אמור להגיד תודה ועל מה. כאילו, אוכל טריפות עושה טובה לשומרי כשרות כשהוא מתעניין בכשרות??אוי, שוב הצדקנות הבלתי נסבלת. במקום לומר תודה - הנה אוכל טריפות מתעניין באוכל כשר, מייד יוצאים לרגום אותו באבנים.
אף אחד לא אמור להגיד לאף אחד, בדיוק נמרץ, מר קולו של הדג המלוח. אמ-מה, מול העלבויות "סקטורליות" מהסוג שעולה כאן...לא הבנתי מי אמור להגיד תודה ועל מה. כאילו, אוכל טריפות עושה טובה לשומרי כשרות כשהוא מתעניין בכשרות??
מצוין. אז אני מבין שאתה לוקח את אמירתך המגוחכת "במקום לומר תודה" בחזרה. מברך על כך.אף אחד לא אמור להגיד לאף אחד
עזרו לי גם בלי ההערות המורתיות הללו, שטרחת לכתוב. אני מכבד את האכסניה מאוד, כתבתי על עצמי, אז מקסימום לשיטתך אינני מכבד את עצמי. יוווווו, גם שאלה אי אפשר לשאול בלי לחטוף נזיפות בלתי נסבלות.לא הבנתי מה מצער בלהאכיל אוכלי כשר...בבקשה תכבד את האכסניה אם אתה בא לבקש עיצות...תאמין לי ,נשמח לעזור!
תשמע, אתה חצוף !עזרו לי גם בלי ההערות המורתיות הללו, שטרחת לכתוב. אני מכבד את האכסניה מאוד, כתבתי על עצמי, אז מקסימום לשיטתך אינני מכבד את עצמי. יוווווו, גם שאלה אי אפשר לשאול בלי לחטוף נזיפות בלתי נסבלות.
רבש"ע - מה החוצפה? להגיד שלצערי אני מבשל לשומרי כשרות? מה החוצפה כאן, תסביר לי? המילה "לצערי".. רגישות מוגזמת. אגב, ברוח אותה "רגישות" כנראה גם "נפגעתי". ממה עליי להפגע בדיוק? מההערה של ההיא או מהערה שלך, או על כך שקראת לי חצוף כמו אני הילד שלך.תשמע, אתה חצוף !
אתה נכנס לפורום עם אפיון ברור מאד, עוד לפני ששואל את השאלה שלך אתה מעליב את גולשי הפורום ואחר כך נפגע מזה שהעירו לך על חוצפתך (בעדינות יתר לטעמי).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.