מה בתמונה-משחק חדש ישן

Digi Lista

New member
מה בתמונה-משחק חדש ישן

שיחקנו אותו יותר מפעם אחת ובכול זאת אולי ננסה להחזיר אותו... העיקרון פשוט שמים תמונה וצריך להמציא מה קורה בה,מה נאמר בה וכו'... ננסה,מקסימום לא נצליח... במשחק יכולים לשחק כול מי שרואה את התמונה בלי קשר לאיזה עונות הוא ראה וכו'...

Serf SaN

New member
ווימון הפך

ללינק (מ-דה לג'נד אוף זלדה), והוא מניף את המאסטר סורד. םO" אימפמון הפך לנאטסוקי מסדרת האנימה מאי-הימה. @@; הם החליטו ליצור צוות כדי לנצח ההומנקולוס מפולמטאל אלכמיסט. @@ עזבו אותי, התחרפנתי. ._.

Serf SaN

New member
שכחתי להוסיף 'את' לפני ההומנקולוסXD

בכל מקרה..אני חושב שהיום אני אכין עוד 10 תמונות מהמשחק שהנחתי שבוע שעבר. ליסטה, זה בסדר שאני אפתח כתום חדש לזה? כי הקודם פשוט הפסיק ממזמן לקפוץ. ם:

Digi Lista

New member
בטח../images/Emo13.gif

אני מעודדת פתיחת כתומים

Digi Lista

New member
זה אפילו משונה ששאלת...

בכול מקרה תרגיש בכיף לפתוח כתומים

Serf SaN

New member
אוקי D:

אני מניח שלפתוח כתום חדש בשביל פרק 13 של סייברס שיוצא היום, זה גם בסדר. ^^"

Digi Lista

New member
אסור...

לפתוח את הפה או במקרה שלך מקלדת ולשאול שאלה כזאת בכלל,כמה פעמים אפשר להגיד שכאן מעודדים פתיחת כתומים ואם אפשר לא לנצל שרשורים כשיש נושאים שיכולים לפתוח עליהם כתום זה בכלל נהדר
אם השאלות האלה ימשכו אני אתחיל להעלב

כאן וימון ואימפמון חברו ביחד ויצאו

למסע כדי להציל את הנסיכה החטופה קאלומון מציפורניו של הדרקון האכזר נימון. וימון אומר: "אהההה! איפה הגבות שלי?!" ואימפמון אומר: "ההדף של האקדחים שלי בכלל לא יוצא מהקנה של האקדחים! מה זה? אה, רגע, זה לא ההדף שלי! זה הדף של מישהו אחר, והוא ירה בי! אני מת!" משהו כזה, בערך.

למעלה