מה גבולות האסטרולוגיה?

korn!

New member
מה גבולות האסטרולוגיה?

היי יאיר! אני מאוד אוהב לקרוא את התשובות שלך, גם לאנשים שחושבים שאסטרולוגיה זה מינימום הגורל הסופי שלהם שלא ניתן לשינוי. אבל סתם מעניין לדעת לא מה אסטרולוגיה לא יכולה לקבוע, אלא מה היא כן! ודרך אגב, בתור אסטרולוג ענק (...), אתה מכיר איזה ספר טוב (בעברית!) על אסטרולוגיה או שכדי לדעת אסטרולוגיה צריך תואר שני באנגלית מינימום?

גבולות האסטרולוגיה - כגבולות האסטרולוג..

האמת שיש משהו מאוד אינסופי באסטרולוגיה, וזה תלוי באסטרולוג עצמו לאן הוא לוקח את הדברים, וכמה רחוק הוא מעז לחקור וללכת הלאה.. אני משער שזה כמו בכל מקצוע אחר : יש פסיכולוג נפלא ופסיכולוג שתוקע אותך עמוק יותר, ושניהם משתמשים באותו מקצוע.. לגבי ספר - אני חושב ששווה להתחיל בספר הראשון שכתבה טלילה סטן. שכחתי מה שמו, אבל יש לו עטיפת כסף, ובכל חנות ניו אייג` אני חושב שאפשר למצוא אותו, אם תבקש את הספר הראשון של טלילה סטן, או אולי תזמין אותו באחת החנויות הוירטואליות.. הוא קצת כללי ושטחי, אבל להתחלה הוא לא רע. בכל מקרה, לא צריך לעשות תואר שני למקצוע הזה - לא למשל, אין אפילו בגרות.. הכל עניין של סקרנות, נסוי וטעיה, והרבה הרבה נסיון..

הללויה

New member
ל-KORN

הספר של טלילה סטן יצא במהדורה מחודשת בכריכה בצבע זה והוא נקרא אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך. ספר חביב ונעים לקריאה. בהצלחה, הללויה

למעלה