מה גברים חושבים?

Badolinna

New member
מה גברים חושבים? ../images/Emo132.gif

שאלה שעלתה בראשי הקט פתאום
כשאני בזוגיות - אני יודעת שאני מאוהבת כשאני רואה גבר חתיך שעובר מולי, ואומנם אין לי בעיה להודות בכך שהוא נראה טוב אבל מעבר לזה- גורנישט. אתה מודע לכך שיש אדם מושך מולך אבל זה לא ממש מעניין אותך... האם גם אצלכם, הגברים זה ככה? כשאתם בזוגיות ארוכה, מאוהבים מעל הראש - האם עדיין כשתעבור לידיכם יפייפה לא נורמלית זה יכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה?

seeyou

New member
זה נכון בהגבלות מסוימות-../images/Emo8.gif

דבר ראשון זה הגיל להיות בזוגיות זאת הגדרה כללית מידי....השאלה מה ההרגשה בזוגיות. כשתעבור לידי יפייפה לא נורמלית ,ייתכן שאקבל זקיפה-
-האם זה יכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה?זה תלוי גם בה. אומרים שאצל גברים קשה ששני הראשים יתפקדו בו זמנית. יוסי ישנם בנות-נשים שהם לא כול כך צעירות או פצצות אבל יש בהן משהו שגורם לתשוקה מינית.

paren

New member
Kanal ani

Ani mevin otah be 100 %. Gam kshe haita li havera vehaiti roe mishehi sheniret tov haiti magiv dei beadishut klapeya

המממ תראי...

פעם אנשים היו חיים בכפרים ועוד של פעם שלא היה הרבה אנשים אז אנשים לא רואים הרבה פרצופים חדשים סביבם... אבל היום את יכולה לראות מישהוא שביפן תוך פחות מיממה... קיצר לא יודע לא רוצה סתם להגיד שבטח שלא וכאלה... זה הכל תלוי בנסיבות ובסיטואציה בגדול כמו שאמרת.. לא נורמלית.. זה לא מצב נורמלי..
חוץ מזה לא הגדרת טוב את כל הקטע של הלא מעניין אותך אני בטוח שכן יעניין אותך גם אם יהיה לך חבר.. ואל תחרטטי אותי הספקתי כבר להכיר אתכן עם החבר שיש לכן.. פשוט את צריכה להציב לעצמך גבולות ולעמוד בהן וזהו..

למעלה