מה גברים רוצים - דעת יחיד

born2b

New member
מה גברים רוצים - דעת יחיד

אני רוצה הרבה דברים, אבל מה זה עוזר לי? הייתי רוצה שבחורות יתחילו יותר. אם מכל 20 בחורות שמסתכלות בעניין אחת היתה מתחילה - מצבי היה הרבה יותר טוב (למרות שאני רחוק מלהיות דוגמן ושישיות אצלי יש רק במקרר, יחסית לבנאדם הממוצע ברחוב כנראה שאני בסדר) שיתנו איתות ברור לאור ירוק להתחיל איתם ואם זה לא מתאים (כי אנחנו לא קוראים מחשבות) שיגידו לא וזהו ולא יהיו ביצ'יות ומגעילות או יתחילו להתפתל בשקרים. שיבינו שדייט זה ריקוד לשניים ולא איזה מבחן סיבולת שבו אנחנו מזיעים והן מסתכלות מן הצד ומשחקות אותה ICE-QUEENS כי 'גבר צריך להשקיע' שלא יקפצו עליי עם חוזה יחסים כתוב לפני שאנחנו בכלל מכירים. בטוח זה רק בקבר: אם לא בא לך לקחת סיכון על זמנך היקר ולהכיר אחד את השני, אז אולי כדאי לך לבדוק מה קורה במגזר הדתי שישכחו מכל מה שאמא שלהן, הפמיניזם והולייווד לימדו אותן על גברים ושיתייחסו אלינו כמו בני אדם ולא כסטריאוטיפ. שיקראו 'גברים ממארס, נשים מונוס' במקום להקשיב לחברות הטיפשות שלהן שיבינו שמדי פעם, גם אם אנחנו בקטע (ואולי אפילו במיוחד שאנחנו בקטע) אנחנו צריכים קצת שקט לכמה ימים לסדר לעצמנו את הראש, אז שלא יקחו את זה קשה, ושלא יתייחסו אלינו כמו פושעי-מלחמה שאנחנו חוזרים שיעזבו את הסקס בשקט ושלא יתיחסו אליו כמטבע (הנותנות) , כתמריץ (המאתגרות) או כתועבה (הפרימיטיביות) שיפסיקו עם הפרצופים, אם את רוצה משהו - דברי ונראה מה אפשר לעשות, עזבי את הרמזים לחפש את המטמון כי אנחנו ממש לא טובים בזה וזה רק מרגיז ומתסכל אותנו. שיבינו שאם את היום הולדת של עצמנו אנחנו בקושי זוכרים, אז כדאי מאד להזכיר לנו את שלהן, וזה לא אומר שלא אכפת לנו. שיפסיקו לחשוב שזה שהם נשים נותן להן איזה עליונות מוסרית: זכותך להחזיק בדעתך וזכותי להחזיק בדעתי (גם אם היא מנוגדת לשלך) ולא, את לא תמיד צודקת. שיבינו שלא כולנו בקטע של איפור ובלונדיניות רזות עם שדיים גדולים, אז אם אנחנו איתכן כנראה שאתן עושות לנו את זה איך שאתן - תרגעו כבר. הקיצר, מה זה משנה מה אני רוצה? אני רוצה אירופה, אבל סו וואט? פה זה פאקינג יזראל.

הרבה דברים נכונים

אבל איך אתה יכול להתנגד לסטריאוטיפים על גברים, ולהמליץ על הספר הטפשי ורווי הסטריאוטיפים "גבים ממאדים, נשים מנגה". הוא אוסף סטריאוטיפים הכי מעליבים על הגברים. אה, וגם ההודעה שלך מלאה בסטריאוטיפים על שני המינים, אבל אתה רחוק כמובן ממאדים ונגה. (זה מאישה ששונאת סטריאוטיפים, לא מעמיסה משמעויות על סקס והתחילה עם כמה וכמה גברים בחייה הארוכים, אבל כולם היו נורא יפים
אז גם ממני לא תבוא הישועה)

כמה הערות <או הארות>

" שיקראו 'גברים ממארס, נשים מונוס' במקום להקשיב לחברות הטיפשות שלהן"
איך אומרים? תגיד לי מי חבריך אומר לך מי אתה. אם אתה לא מחשיב אותי כטיפשה , למה שיהיו לי חברות טיפשות? כי הן רוצות בטובתי וזה נוגד את האינטרסים שלך? ועם כל הכבוד לדוקטורט של הסופר, אף אחד לא יכול להימר ולכתוב את הנוסחה המושלמת למערכת היחסים המושלמת מכאן שהספר הוא שטות מוחלטת. "שיבינו שאם את היום הולדת של עצמנו אנחנו בקושי זוכרים, אז כדאי מאד להזכיר לנו את שלהן, וזה לא אומר שלא אכפת לנו."
אם אתה בנאדם ששוכח, זה מקובל, אבל איך אומרים- דברים שחשובים- זוכרים. אז תרשום ביומן, על לוח השנה שלך או בפאלם, לא אכפת לי. אבל כן, מה לעשות, זה מראה על יחס אם אתה זוכר או לא. כמו שאתה מצפה שאני אזכור שיש לך היום כדורגל ואתה רוצה את השקט שלך ואני אזכור כי אתה בן הזוג שלי ואכפת לי- כנ"ל. בכל טנגו יש שניים. אם הבחורה דורכת לך על הרגליים- תגיד לה יפה תודה ושלום. זה לא אומר שנגמרו כל הרקדניות בעולם.

דוקטורט שמדוקטורט

לא שיש לי הערצת יתר לתארים אקדמיים, אבל וואלה, המחבר אכן דוקטור, אבל לא הספר הרדוד שלו זיכה אותו בתואר הזה. הוא איש פיקח, המטרה שלו הייתה לעשות כסף, לא מדע. המון דפוסים שהוא תיאר, נמצאים בספרים של סוציולוגיה, תחת כותרות "תוצאות חיברות מגדרי" ו"דיכוי נשים בחברה המערבית". אפילו במבואות ניתן למצוא אותם, אני חושבת. יש שם בספר דוגמא אחת, על הגבר שנוהג באוטו ולא מצליח למצוא כתובת, והאישה שמציעה להתקשר ולברר את הדרך. כתוצאה, גבר נעלב (היא לא מאמינה בכוחו) ומחרים אותה כל המסיבה. את הסיפור הזה ראיתי בספר אחר, יותר ישן, שקראתי פעם בספריה, והוסבר שם על סמך הדוגמא ההיא, שגם הגברים הם קורבנות של חיברות מגביל, שמונע מהם להתנהג רציונאלית וגורם להם להפוך כל מצב נייטראלי למלחמה ותחרות. אבל מה, המחבר לקח את הדוגמא (הלא מקורית), שינה שמות, והפך אותה לדגם היחסים בין הגברים לנשים, שצריך להסתגל אליו. אני חושבת, שכל גבר סביר צריך להיעלב מההכללה הזו, שמציגה אותו כמו מטומטם שרואה בנהיגה למסיבה הוכחת יכולת, ולא מסוגל לצאת מהלופ של אגו בשביל תועלת מעשית. אבל מה לעשות, כנראה שלאנשים יותר קל עם תבניות מעליבות, מאשר בלי תבניות בכלל.

למעלה