מה גברים רוצים...

מה גברים רוצים...../images/Emo88.gif

בוקר טוב לדרי ולדיירות הפורום... בסה"כ מה גברים רוצים....בסופו של דבר... מאמין שאהבה..היא התשובה חיבוק טוב..שיחה..מישהי נטולת פוזה...זמינה לסקס אבל לא מתוך לחץ..קשר מתוך בחירה הדדית..תשוקה וכבוד.. והאהבה כה הפכפכה היא..שלעיתים יש תקופות..שלא רוצים כלום ..או רוצים רק סקס..מניסיון...אבל ברגע שהלב מתעשת...הגעגוע לקשר אמיתי וטוב זה מה שמאמין שרובנו רוצים... הייתי מספיק שנים זוגי...מעל עשור..וכיום גרוש..מספיק שנים בשביל לדעת את האמת הבסיסית הזאת...מעבר לכך... יש עוד כמה תובנות בסיסיות לחיים...אבל אולי ארחיב על זה בהמשך... שיהיה לכולם בוקר טוב ונפלא... ניצוצות של אהבה... טרם סיגלתי חתימה...אבל כשתהיה מוכנה אודיעכם..

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא, שמחים לארח כח

חדש בביתנו הקט. מוזמן מאוד להשאר (ולהתעלם מהזמנה לרעות בשדות זרים
) יום מופלא גם לך

s h i r k u s h

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אולי אני תמימה אבל אני מאמינה שכולנו זקוקים לאהבה, לחיבוקים, לידיעה שמישהו מיוחד חושב עלייך ומתגעגע אלייך, מישהו שהוא לא המשפחה והחברים.

אהבה זה כל הסיפור....../images/Emo23.gif

לגווניה השונים...בכל היבט של מהלך החיים... אהבת אם לבנה..אב לבנותיו..אח את אחיו.. רעות בין לוחמים... אדם את אלוהיו.. והאהבה הנשגבת לבת זוג.. לאהבה פנים רבות ושונות... חו חו לך גברברת..ושירקוש...על קבלת הפנים.... אציץ כאן מעת לעת... ניצוצות של אהבה

למעלה