וניל חמודה, הסקרנות לעולם תישאר...
סקרנותך זו לא תדע שובע מלא וטוב שתישאר תמיד רעבה... גברים - זו הכללה גדולה מידי (אנחנו פרטים רבים ושונים זה מזה) מה באמת אתם רוצים - זה יומרני מידי (אנחנו בעצמנו לא יודעים) כך שיש המון המון ואריאציות לאידיאל הנשי שכל אחד מאיתנו מייחל לעצמו... מה אנחנו רוצים מהנשים ? זה באמת אישי ואין לעשות הכללה. מה כן - אפשר למצוא דפוסי חשיבה דומים באופן ההסתכלות על המין הנשי וכמה תובנות משותפות לגברים רבים, פחות או יותר...
לגבי אישית - אני לא אוכל כרגע לתאר את הכל בצורה טובה (זמן...) אביא כאן שיר מסויים שעוסק ברגשות בין גבר לאשה... זה יתן איזה רמז על המבנה הריגשי שלי ואיך אני רואה את אשת אהבתי (אני מזדהה לגמרי עם השיר):
את לא איתי (שיר ברזילאי במקור, תורגם ע"י אהוד מנור)
הוא: את לא איתי, אני כאן לבד, כשאת לא איתי - אין טעם כמעט. אני אש בלי אור, שדרה בלי כוכב, כוכב בליל כפור - בלי זוג מאוהב... אל האין סוף אובדות הדרכים, סירה ללא ים, שדה בלי פרחים. העצב תמידי, העצב חתום, אם אינך לצידי אז אני - לא כלום... היא: עוד געגוע אל השחר של יום בראשית אל הטעם... בוא, בוא כמו פעם, זרועותיך זקוקות לשלי, לילותיך זקוקים ללילי. אני עוד זוכרת את עיני עייפות מלראות - יום עגום. בוא, בוא כמו פעם אם אינך לצידי אז אני - לא כלום...
בנות יקרות ובנים יקרים, ערב טוב וסוף שבוע חמים ונעים !
מייק