מה גברים רוצים ??

ו נ י ל

New member
מה גברים רוצים ??

תמיד סיקרן אותי לדעת מה באמת עובר לכם בראש ולמה אתם באמת מצפים , (להבדיל ממה שמצפים ממכם לצפות). אז הנה ההזדמנות שלכם גברים יקרים להגיד לנו - המין הנשי - מה באמת אתם רוצים ! אז קדימה, בלי להתעצל ... מי מתחיל ראשון ?

Vdrums

New member
אוקיי אוקיי, שיכנעת אותי אני אכתוב.

הנה תעשירי את הידע שלך: אני כותב את מה שאני רוצה, ואני לא מעוניין לכתוב בשם כל המין הגברי. כל אחד ורצונותיו. מישהי שתסתכל לי בעיניים ואני אדע בדיוק מה היא רוצה מבלי שהיא בכלל תפתח את הפה וההפך. רומנטית, עם ראש על הכתפיים שתדע לתת אהבה כמו שהיא תקבל. שתפנק באותה מידה שהיא מתפנקת. שתדע להקשיב ולהיות שם גם שקשה וגם שיש בעיות בזמן הזה נמדד הקשר האמיתי, לא בזמן שהכל זורם והכל חלק והכל ורוד. שלא תתעצל ושלא תהיה פאסיבית לא לשאול כל פעם לאן יוצאים היום? תבואי תגידי שמע היום בא לי ככה, בוא נלך לכאן בוא לשם... לא משנה הבנתם את הרעיון... אין לי הרבה דרישות אני יודע. אבל זה יספק אותי בהחלט ושוב: עדיף אהבה ללא סקס מאשר סקס ללא אהבה all u need is love

שגיא24

New member
../images/Emo127.gif בדיוק!

ואני אוסיף משלי: מישהי שתדע לקרוא אותי, בלי שאצטרך אפילו להוציא מילה מהפה. מישהי שתדע לחזק אותי כשנחוץ, "להחטיף" לי כשצריך ולהנחית אותי חזרה לקרקע כשנחוץ. שתדע מתי להתקרב ומתי להתרחק, מתי לנשק ולחבק ומתי להרפות. שתקבל אותי כמו שאני ולא תנסה להפוך אותי למשהו שאני לא יכול ולא רוצה להיות. שתקבל את היתרונות שלי והחסרונות שלי, שתכיר אותם, ושביחד נוכל להשלים האחד את השנייה כמו כפפות משי.

שגיא24

New member
לא

אבל יש לי נטייה לרחף לפעמים בגלל דברים שאני עושה שגוררים אחריהם המון תגובות והערצה. אז כן יש צורך באותה אחת שתדע להחזיר אותי לקרקע!

שגיא24

New member
חההההה ../images/Emo6.gif

לא הבנתם אותי כל כך, אבל זה לא משנה. העיקר שאני הבנתי מה שרציתי להגיד. לא סתם אמרתי. זה כבר קשור בתכונות אופי של בנאדם.

night mistress

New member
לא נעים לי לומר את מה שאני הולכת

לומר עכשיו.. זה נשמע לי יותר מדי אופורי,גבר שבדרך כלל אומר לי את המילים הללו מתפרש אצלי ישירות כ"זיין שכל" או אחד שנותן לי לשמוע את מה שאני רוצה.. מצטערת אם אני פוגעת..זה ממש לא בכוונה,אני חושבת שזה בגלל אותם זבלים שהשתמשו במשפטים הללו עליי יותר מדי פעמים רק כדי לנסות להשכיב אותי..חבל..הם מוציאים לגברים טובים כמוכם שם רע..

Vdrums

New member
גבירת הלילה. את צודקת גברים

כאלה אכן מוציאים שם רע לאחרים. והם אלו שיוצרים את הסטיגמות שגברים מחפשים רק לזיין. חבל שאלה האנשים שהיכרת... ועכשיו אני מבין למה אין פורום מה גברים רוצים, כי תמיד יגידו שהם זייני שכל שאומרים מה שהבחורה רוצה לשמוע. זה די ממצה את השירשור...לא?

voguemaster

New member
רוצה לשמוע אמת כואבת ??

בני אדם הם יצורים שלא יודעים מה הם רוצים, נקודה. מה שכן, הם יודעים שהם רוצים משהו ברגע שהם רואים אותו. עכשיו להתחיל לחשוב למה זה ככה, זה כבר קשה מאוד. התיאוריות שלי בנושא לא יתקבלו בברכה בשום מקום אז... אני לא אפרט

וניל חמודה, הסקרנות לעולם תישאר...

סקרנותך זו לא תדע שובע מלא וטוב שתישאר תמיד רעבה... גברים - זו הכללה גדולה מידי (אנחנו פרטים רבים ושונים זה מזה) מה באמת אתם רוצים - זה יומרני מידי (אנחנו בעצמנו לא יודעים) כך שיש המון המון ואריאציות לאידיאל הנשי שכל אחד מאיתנו מייחל לעצמו... מה אנחנו רוצים מהנשים ? זה באמת אישי ואין לעשות הכללה. מה כן - אפשר למצוא דפוסי חשיבה דומים באופן ההסתכלות על המין הנשי וכמה תובנות משותפות לגברים רבים, פחות או יותר...
לגבי אישית - אני לא אוכל כרגע לתאר את הכל בצורה טובה (זמן...) אביא כאן שיר מסויים שעוסק ברגשות בין גבר לאשה... זה יתן איזה רמז על המבנה הריגשי שלי ואיך אני רואה את אשת אהבתי (אני מזדהה לגמרי עם השיר): את לא איתי (שיר ברזילאי במקור, תורגם ע"י אהוד מנור)
הוא: את לא איתי, אני כאן לבד, כשאת לא איתי - אין טעם כמעט. אני אש בלי אור, שדרה בלי כוכב, כוכב בליל כפור - בלי זוג מאוהב... אל האין סוף אובדות הדרכים, סירה ללא ים, שדה בלי פרחים. העצב תמידי, העצב חתום, אם אינך לצידי אז אני - לא כלום... היא: עוד געגוע אל השחר של יום בראשית אל הטעם... בוא, בוא כמו פעם, זרועותיך זקוקות לשלי, לילותיך זקוקים ללילי. אני עוד זוכרת את עיני עייפות מלראות - יום עגום. בוא, בוא כמו פעם אם אינך לצידי אז אני - לא כלום...
בנות יקרות ובנים יקרים, ערב טוב וסוף שבוע חמים ונעים !
מייק

ו נ י ל

New member
למה חיים בסרט???

כל אחד ורצונותיו. אם זה מה שהוא רוצה - בבקשה. למה את שופטת ושוללת אותו ???

למעלה