מה גברים רוצים?

zvc1

New member
מה גברים רוצים?

הכרתי בחור בטלפון (טעות במספר), הבחור מקסים, מתוק, מעניין ומסקרן והאמת שאני מתה לפגוש אותו, אבל הוא רוצה לחכות עם הפגישה, מבקש שאני לא הלחיץ אותו בענין. (אנחנו מכירים כשבוע) כשאנחנו מדברים בטלפון הכל בסדר, למרות שאני מרגישה שאני מתקשרת יותר ומשאירה לו הודעות במזכירה. הוא טוען שאני מטריפה אותו והוא משוגע עלי. בקיצור, מה אתם חושבים שהוא התכוון, ממה הוא כל כך חושש ואם בכלל, כמה זמן לתת לו. אני מבולבלת, רוצה לשמוע את דעתכם

jessy19

New member
הממ...

נראה שהוא מרגיש שמשהו גדול קורה בינכם, בגלל הכימיה הטובה שיש בינכם ואפילו לא התראיתם וזה מלחיץ אותו טיפה. אולי תנסי להפחית בטלפונים, תתקשרי רק איזה פעם אחת ביום ואל תלחיצי אותו לגבי המפגש- כולה דיברתם במשך שבוע...

zvc1

New member
תודה

האמת שלא חשבתי על זה, הייתי בטוחה שהוא מסתיר משהו או כמו שחברה אמרה לי "בטח הוא נורא מכוער אז הוא דוחה את הפגישה" למרות שכל כך כייף לי איתו שלא איכפת לי איך הוא נראה. באמת תודה, אולי את צודקת ואני צריכה להוריד פרופיל למרות שהוא טוען שהוא מאוד אוהב שאני מחזרת אחריו.

AVI0012

New member
ניראה לי.

דעתי האישית.שזה לא ביגלל שיש לו מה להסתיר.אלה הוא רוצה שתיתקשרי אליו חזק נפשית דרך הטלפון.ואז ..תיפגשו כדי שיהיה לזה בסיס טוב.

LCA

New member
הגיוני

גם אני עושה את זה לפעמים. מרגישה שיכול לצאת טוב עם בחור אבל קודם אני רוצה שיכיר אותי מבפנים לפני שיראה אותי מבחוץ... יכול להיות שהוא לא שלם עם איך שהוא נראה ומתבייש בזה אבל מעוניין בך אבל פוחד שתדחי אותו על סמך המראה..

zvc1

New member
הבחור "שלי" ברח ../images/Emo7.gif

אז כמו שכבר כתבתי כאן הכרתי משהו בטלפון, הוא התקשר אלי בטעות. אנחנו דיברנו במהלך השבוע והיה ממש כיף, אני מתה לפגוש אותו למרות שאני שונאת פגישות עיורות, והוא רוצה לדחות את הפגישה ומבקש שאני לא הלחיץ אותו. מעבר לזה נוצר מצב שאני כנראה יותר מעונינת ממנו, מתקשרת יותר ולא ממש אפשר לתפוס אותו אז אני משאירה הודעות במזכירה. כרגע המצב הוא כזה שאתמול בערב הוא התקשר ואמר שהוא נפגש עם חברים ויתקשר אלי כשיחזור ועד רגע זה הוא לא התקשר, השארתי לו כבר שתי הודעות. בקיצור נראה לי שהוא נעלם ואני לא יודעת מה לעשות הוא הבחור היחיד שהצליחי בתקופה האחרונה לשגע אותי בטרוף, ואני מרגישה שאני לא יכולה לותר עליו או לפחות על הסיכוי שיקרה משהו. אז מה אתם חושבים, בבקשה עיזרו לי

LCA

New member
לפי דעתי

עשית יותר מידי.. שידרת לו שאת מעוניינת, רדפת אחריו עכשיו זה תורו. תניחי לו לרדוף אחרייך. אל תתקשרי, אל תשלחי הודעות... כלום! אם הוא מעוניין, הוא יבוא אלייך.

גברברת

New member
שרשרתי להודעה המקורית שלך ../images/Emo13.gif

ואני חייבת להודות שאם אני הייתי במקום הבחור הייתי בורחת מהחיזור שלך שבעיני (בלי להיעלב פשוט אומרת את נקודת מבטי) גובל בהטרדה. תני לו אוויר, תתפסי קצת מרחק ואולי החמצן המועט שעוד נשאר בקשר יצליח להפיח חיים ועניין מחודשים מצדו. בהצלחה

לא הלכת קצת רחוק עם הפנטזיות?

אפילו לא פגשת את הבחור. ההתלהבות משיחות הטלפון הרבה פעמים חולפת ברגע שנפגשים. ובמקרה שלכם - ספק גדול אם פגישה בכלל תהיה. תשפכי על עצמך כוס מים קרים, ותירגעי.

zvc1

New member
כנראה שכן הלכתי רחוק עם הפנטזיות

כי ממש בא לי עליו. דרך אגב רציתי לעדכן אותכם שהיום הוא התקשר כבר כמה פעמים והוא אמר שהיה לו יום לא טוב אתמול, והוא רצה להיות לבד ולא לדבר עם אנשים. בקיצור, פנטזיה או לא אנחנו נפגשים השבוע (הוא הציע) אני מקווה שיהיה בסדר. וחוץ מזה למה אתם כל כך רעים, יש הרבה אנשים מכירים בטלפון, אינטרנט וכו', ויש ביניהם מערכות יחסים מדהימות. אז קצת פירגון.

אף אחד לא מנסה להכניס אותך לסרטים

כולה מציעים לך לקחת את העניינים בפורפורציות נכונות , תאמיני לי שזה רק לטובתך. ונכון הרבה אנשים מכירים בצ'אטים ובאינטרנט בכלל , אבל זה לא אומר שצריכים להיות תלותיים כל כל בבן אדם שבסופו של דבר הוא זר לחלוטין. שיהיה בהצלחה !

למעלה