מה גברים רוצים?

תהלה24

New member
מה גברים רוצים?

אנחנו ביחד חמש שנים. אני מרגישה שגרה כל שהיא בקשר בינינו ואשמח לשמוע על מה שהגברים אוהבים. אני חושבת שבגלל חינוך סגור אני לא מודעת מספיק לכל צורות הגירוי וההנאה ואני רוצה לדעת מה גורם לו לשיא. (לדוגמא - את נקודת הG גיליתי במקרה לפני שנה...) תודה...

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

עם כל הפיתוי הגדול אני חייבת לסנגר כאן על העם הגברי. שגרה נובעת לא רק מסקס ואפשר להעיר מערכת יחסים בכל מיני דרכים שונות ומגוונות. ואת הגברים שבחבורה אני מזמינה להרים את הכפפה ולספק כאן מלוא החופן רעיונות. יום נפלא

Vdrums

New member
אתם מספיק זמן ביחד

כדי שתוכלו לברר מה גורם לאושר אחד אצל השני. כל גבר וההנאות שלו. אין נוסחה קבועה. תהיי יצירתית ואני בטוח שאם הוא יאהב את זה את תרגישי ואם לא הוא בטח יגיד לך.

Multik

New member
Mostly human kind doesn`t

Says every thing they think about so don`t be sure on that that he will say u. u have to fill him and better to begin from things u sure he will like. For example i have chocolate and ice and my penis loses its hardnes

Multik

New member
Mostly human kind doesn`t

Says every thing they think about so don`t be sure on that that he will say u. u have to fill him and better to begin from things u sure he will like. For example i have chocolate and ice and my penis loses its hardnes

תהלה 24 בואי תספרי לנו

מה כן מרגש אותו. ואת נקודת הG גיליתי במקרה לפני שנה זה המשפט הכי מצחיק ששמעתי בזמן האחרון

Multik

New member
Are u sure room one will

Honestly answer question? I sure that on one! Especialy men! Generally we are very amberessed out of such questions

Multik

New member
Men some times

Likes thir partner be little bit horny. Personaly i doesn`t want to do it with the holy spirit or some thing of the kind i want my partner to be relaxed in the bed or where ever we do it

zsahr1

New member
אתם המון זמן ביחד ו...

אסור אף פעם לתת למערכות יחסים להכנס לשיגרה משעממת , תמיד צריך שמישהו מבני הזוג יהיה האקטיבי ויעורר במיקצת את המערכת יחסים אפשר לעשות את זה במס' דרכים ,היות ואני לא מכיר את בן זוגך אז אני יתן לך כמה דרכים : 1)אם הוא אוהב ספורט ( ואת לא כל כך אבל את מוכנה לעשות הכל בשבילו ) אז את יכולה ליקנות לכם כרטיסים למישחק של קבוצה שהוא אוהב . 2)אתם יכולים לעשות ארוחה קלה עם סדינים יין אבטיח וכו' ואפילו להשאר לישון בים עם אוהל קטן (אין כמו לעשות סקס בלילה בים כששומעים את הים) ועכשיו יש מזג אויר מצויין , אני יכול להמליץ על חוף ניצנים את יודעת איפה שהיה כוכב נולד הגמר. 3)אני חושב שבני זוג צריכים לצאת לפחות פעם בשבוע אפילו סתם לישתות קפה ולעשות את הכל אבל הכל ביחד כי זה יכול רק לחזק את הקשר , אבל גם חשוב לתת לפעמים את הספייס ולא להעלב אם אחד מבני הזוג רוצה קצת להיות לבד. 4)והכי חשוב זה לדבר ולדבר ולדבר על הכל , כל בעיה שיש צריך לדבר עליה ולא להחליק כי זה יכול ליגרום להתפוצצות בעתיד וזה יכול להיגמר בצורה לא נעימה , אז אל תפסיקו לדבר ולהתייעץ אחד עם השני.

למעלה