מה גברים רוצים

מה גברים רוצים

שהנהגת שנמצאת לידו ברכב מקביל בכביש תהיה שלו, שזאת מהעבודה תרצה אותו, שהשכנה תזמין אותו לקפה.... ההיא מהבית קפה תשאיר לו מס' טלפון ועוד ועוד... גברים רוצים בעיקר סקס. חוץ מאחוז קטן שהוא בעיקר שולי.

אז כאלה הם אבירים מודרניים?

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני פרמיטיבית..

הלוואי ובמילה 'סטוץ' היה אפשר לסכם

את מה שאני רוצה כרגע, במצב הנוכחי. יותר מחפש פיתרון... ):

seeyou

New member
גברים רוצים בעיקר סקס!../images/Emo24.gif

....חוץ מאחוז קטן שהוא בעיקר שולי! מאה אחוז צודקת! "שאלו זקן אשמאי אחד למה הוא ממשיך לחזר אחרי נשים. "למדתי את זה מהפרים",הוא השיב,"הפרים הזקנים ממשיכים לחזר אחרי פרות גם כשהם כבר לא מעוניינים,כדי שפרים האחרים לא יחשבו שהם פרות". " זה לו שהוא רוצה תביני! הגוף של הגבר מייצר כמות עצומה של זרעים אבר מינו צריך לפלוט אותם ... אין בגוף האדם מחסן לזרע כפי שקיים לביצית של הנשים! יש גם הבט פסיכולוגי אבל אני מניח שלא זאת הייתה הכוונה שלך חג שמח יוסי

Vdrums

New member
כל כמה זמן נכנס לפה ה#^$% התורן

ומטיף שגברים רוצים סקס. יופי. אולי פעם אחת תספרו משהו חדש?

lmatan1

New member
שלום ידידי משכבר הימים מה שלומך

מזמן לא נפגשנו ראיתי לנכון להכנס בנקודת זמן הזו גם כדי להזכיר לך שכבר כשנכנס גבר שהיה מוכן להגדיר את הסקס כמשהו יותר מהותי העדפת לקרוא לזה פלצנות ועוד שמות תואר מהסוג בזה אני לא שומר לך טינה אבל אתה בעצמך לעניות דעתי סגור בליבך ולכן אין שום אפשרות להחדיר משהו מהותי בתוכך להזכירך למרות ביטויי האהבה שניסיתי להעביר ולהאיר לך בפורום השכן העדפת לזרוק אותי מכל המדרגות ואולי עכשיו אחרי שעבר זמן אולי תפתח בפני את הפורום שלך ותראה בזאת שאתה למרות הכל עדיין אנושי.

למעלה