מה גברים רוצים?

סלסרו

New member
מה גברים רוצים?

מה גברים רוצים? אמת ויציב. לא פגשתי גברים רבים שבשיחות כנות מעדיפים את הדוגמנית האנורקסית. לאור הפער בין מה שגברים מעדיפים באמת לבין מה שהתקשורת מציגה, ולאור זאת שנשים מתלוננות (בצדק) על הצגת נשים כאלה כאילו היו מודל האשה - לא מובן למה התקשורת ממשיכה לעשות זאת..

Dublinoa

New member
תשמע, אני לא יודעת מה הסטאנדרט

שלך, ואני מודה שלא היתה לי סבלנות לקורא את כל הכתבה אבל גם לפי מה שאני הצלחתי לקלוט הגברים עדיין מעדיפים את J lo למשל... רזה הרואין שיק היא אולי לא, אבל שמנמנה רגילה לא נראית כמוה ----> הבטן השטוחה, הזרועות המעוצבות, מלאה רק במקומות הנכונים (רוצה לומר חזה וישבן אבל שיהיו מוצקים וזקופים...). ביום שהגברים יגידו שהם אוהבים בטן שקצת נשפכת מהג'נס הנמוך, צלוליטוס בחלק העליון של הירכיים וזרועות שהחלק התחתון שלהם לפעמים מנפנף לשלום בנפרד - אז באמת יהיה לא מובן למה התשקורת ממשיכה.

Dublinoa

New member
אה, כן, גברים גם מעדיפים את

מרלין מונרו.... -----> אני בשוק, אני בהלם, אני אמוממממה
בחיאת סלסרו - look at that waistline

סלסרו

New member
כולם נתפסו למילה "שמנמונת"

הסקר לא הגדירו כיאות את המילה "מלאה" אבל די ברור שגברים אינם מעדיפים שמנות עם בטן שנשפכת וכו' (קשה לי לחזור על התיאור שלך אפילו בהקלדה.. זה מעלה מראות קשים מנושא..
), אלא מראה בריא. ואת זה התקשורת לא משדרת. אשה: curves. גבר: lines. המראה המקלי מאד לא אטרקטיבי בעינייהם של רוב הגברים. רוב הגברים שאני מכיר מעדיפים שדיים קטנים - B זה נחמד מאד וגם C לא גדול במיוחד זה cבבה (בשבילי גם A זה Aחלה), אבל מהתקשורת מתקבל רושם כאילו גברים אוהבים כמה שיותר גדול. שטיפת המח הזו גורמת לנשים עם שדיים לא גדולים במיוחד להרגיש פחות יפות או נחשקות, למרות שבשטח המצב הפוך - גברים דווקא יעדיפו אותן על פני בנות השדיים הגדולים! זה משפיע גם על גברים צעירים שלא מחוברים למה שהם אוהבים באמת, שהם מאמינים לתקשורת הדוחפת להם למח שכמה שיותר גדול יותר יפה, אז גם הם רודפים אחרי בנות השדיים הגדולות למרות שבאמת הם מעדיפים קטנים יותר..

snow white 7

New member
בקיצור, יש כאלה שהולכים עם העדר ו..

נותנים לכל מיני כוחות אינטרסנטיים לשטוף להם את המוח, ויש כאלה אינדיבידואליסטים בנשמתם שיבחרו במה שמדבר אליהם, בלי קשר לעדר... ואם העדר היה מתחיל יותר לחשוב עצמאית ולהצביע ברגליים, אני בטוחה שגם התקשורת וכוחות השוק היו נודדים אחריהם, כי הכסף מדבר...

סלסרו

New member
זהו, שיש כאלה שהולכים עם הפרות

(סתאאאם.. זה פשוט היה מתבקש..
)

snow white 7

New member
אני התייחסתי לנושא ברצינות ../images/Emo22.gif

ואתה סתם הגבת עכשיו בחוסר טעם

billc

New member
אני לא יכול לדבר בשם כל הגברים

אבל קשה לי עם שומן אני לא מתלהב מאנורקסיות... אבל גם ההפך מפריע לי, אני לא חושב שזה קשור לתקשורת

למעלה