מה גורם לגבר להתאהב?- האם קיים דבר

מקסימה1

New member
מה גורם לגבר להתאהב?- האם קיים דבר

כזה? אני מאמינה שהראש של גבר אכן שונה מהראש של אישה.אנליטי יותר מריגשי. ובכל זאת, תמיד נשאלת השאלה "מה גורם לגבר להתאהב?" ולא "מה גורם לאישה להתאהב?" בתור אישה אני יכולה להצביע על כמה דברים שנראה לי שרוב הנשים יסכימו איתי עליהם: החיזור, התחושה שאת הכי ליידי בעולם, גילוי עיניין באופייך בחלומותייך ובדברים שאת אוהבת,מחמאות על כמה שאת יפה ויחד עם זאת החיים המלאים שלו חוץ ממך והתחושה שאם את לא רוצה יש לו ידידות...- כל אלו פחות או יותר יגרמו לגבר לכבוש את האישה שהוא חפץ בה. ואם אנחנו הולכים לראש של גברים- איך הייתם מסכמים את זה? האם לאישה כדאי לנסות לכבוש גבר? או לוותר על זה ולתת לגבר להוביל? ואם האופציה השניה שהצבתי נכונה? אז מה יוצא מזה??? שכל אהבה תלוייה למעשה רק בגבר?? כי אם הוא רוצה הוא יוכל לכבוש ואם היא רוצה היא לא תוכל????

ozzz64

New member
רק לתקן דבר אחד מקסימה ../images/Emo68.gif

"התחושה שאם את לא רוצה יש לו ידידות..." זה המצאה שלנו
סתם כדי להלחיץ... ואל תגידי שאני אמרתי לך את זה

Vdrums

New member
לא יודע מה עם אחרים, אבל אצלי זה

די דומה, מישהי שתתעניין בי ותבין אותי, שתקשיב לדברים שיש לי לומר גם אם הם הכי שטותיים שיש. אשה יכולה לכבוש גבר, ואהבה תלויה בשני אנשים ולא רק באחד מהם.

הדעה על בחורה שנותנת..

לפני שבוע דיברתי עם גבר בן 23 שטען שבחורה שפותחת רגליים מהר נקראת פותחת ושרמוטה ובחורה שלא נותנת מהר באיזה שלב זה נמאס והם מעיפים אותה, אז תגידו לי אתם מה הם רוצים בחורה רצינית או סתם אחת שזורמת ? מתי הם יתבגרו?

Vdrums

New member
תשובה.

יש בנים מפגרים ויש יותר מפגרים.
סתם, אלה בנים שלא סגורים על עצמם והם לא רציניים. יש כאלה שרוצים סטוצים ויש כאלה שלא. בכל מקרה אם מישהו לא מוכן לחכות שילך לחפש.

הדעה על בחורה שנותנת..

לפני שבוע דיברתי עם גבר בן 23 שטען שבחורה שפותחת רגליים מהר נקראת פותחת ושרמוטה ובחורה שלא נותנת מהר באיזה שלב זה נמאס והם מעיפים אותה, אז תגידו לי אתם מה הם רוצים בחורה רצינית או סתם אחת שזורמת ? מתי הם יתבגרו?

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מה גורם לנו להתאהב? אולי בראש ובראשונה האדם , זה שעומד מולנו? הרי אם טיפוס שלא מוצא חן בעיננו יחזר, יהיה מקסים אלינו וימלא את כל מאווינו עדיין זה לא יגרום לנו (לפחות לי) להתאהב בו אם בבסיס הוא לא "עושה" לי את זה

make u smile

New member
אני אישית מתאהב....

אני מתאהב בבנות שלא רודפות אחריי יותר מידיי, בנות עם עומק , בנות ספונטניות, בנות שידברו איתך בגובה העיניים, בנות פתוחות מבחינה רגשית , בקיצור יש בנות שיש להם קסם שמושך אותך.. כל ההגדרות שנתתי עכשיו זה בערך מה שאני הייתי רוצה באישה . אבל אני מתאהב בקסם כלשהו שמושך אותי. בנות שחושבות שאם הם יראו לבן שהם לא מעוניינות בו אז הוא התעניין בהם אז זה ככה רק בהתחלה וכשמגיע השלב שהוא כבר משיג אותה אז כבר לא בא לו עליה ( לפחות אצלי זה ככה ).

make u smile

New member
אני יודע שזה נשמע נדוש אבל ...

אני יודע שזה נשמע נדוש אבל אל תנסו לרצות אותנו ( הגברים ) לא על ידי סקס ולא על ידי כל מיני אמצעים אחרים שאתם מתמחות בהם. תהיו מי שאתם וככה יהיה לכם ולנו יותר קל .

cottoneyejoe

New member
גבר? רוצה אישה!

שתעשה קפה! ובמיטה תזדיין כמו משוגעת! ושהוא יצפה במשחק האהוב עליו היא תניח לו לנפשו ותפסיק להציק לו על כמה שהוא לא אוהב אותה מספיק! סתאאאאםםם... זה לא טוב להקשיב לסטריאוטיפים! גבר רוצה אישה נחמדה כזו שתייהיה אישה שתדע לאהוב בצורה שוויונית שלא תתחבא מאחורי הסטריוטיפים ומאחורי הנשיות שלה האיפור שלה המיניות שלה, המחזור שלה, החוסר שוויון והפמניסטיות הנלהבת שלה, אישה שתהייה כחבר שתהייה בנאדם אחרי זה אישה.

למעלה