מה גורם לכם\לכן לא לדחות

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
מה גורם לכם\לכן לא לדחות

בנים\בנות שמתחילים איתכם? נעשה סקר!, במידה והבן נראה אחלה,ובטעם שלכם איך לא הייתם רוצים שיתחילו איתכם באינטרנט: במציאות: מה כן היה גורם לכם לתת טלפון\להחזיר תשובה למישהו באינטרנט כשהוא מתחיל איתכם? במציאות: באינטרנט:

TalKz

New member
אני!

איך לא הייתם רוצים שיתחילו איתכם באינטרנט: כל מי שיש לה ניק כמו "***חת!לה מ0ט1ל****ה" וכל הניקים המוזרים האלה, אין מצב שאני חוזר אליה. כנל גם "היי מאמי, היי נשמה" כבר גורם לי למחוק את הבן אדם
במציאות: בחברה של בנות, תמיד נראה לי שאם מישי פונה אלי שהיא עם חברות שלה היא מנסה להסתלבט משומה . אבל זה תלוי
מה כן היה גורם לכם לתת טלפון\להחזיר תשובה למישהו באינטרנט כשהוא מתחיל איתכם? במציאות: זה מוזר לי , התחילו איתי פעמים בחיים, ותמיד אין לי מושג מה לענות כי זה מבלבל, בניגוד לבנות שרגילות לזה, בנים לא מצפים לזה בד"כ, וכמעט תמיד אתה יוצא אדיוט עם מה שאתה אומר
באינטרנט:כל מי שנשמעת לי קצת יותר מעבר ל "היי וביי" קצת שנינות זה יכול לעזור.. גם הומור נוסנס מגניב אותי אצל בנות!

../images/Emo13.gif

איך לא הייתם רוצים שיתחילו איתכם באינטרנט: לא יודעת אני מדברת עם כולם בהתחלה חח במציאות: עם המשפטי פתיחה הנדושיםםם זה מעצבן כבר מה כן היה גורם לכם לתת טלפון\להחזיר תשובה למישהו באינטרנט כשהוא מתחיל איתכם? במציאות: קליקקקקק באינטרנט: יש נדירים כאלה, גם- קליקקקקק

מורני !

New member
אני חדשה אבל אפשר גם?

איך לא הייתם רוצים שיתחילו איתכם - שונאת שמתחילים איתי בכלל, לא אוהבת ולא נחמדה כשפונים אליי בקטע של התחלה. באינטרנט: מחפשת מישהו?... אני לבד היום בבית... את באה לכאן הרבה? ... כמה את שוקלת? (משפטים אמיתיים שנאמרו לי בצאט... מזעזע! במציאות: מה השעה? את מוכרת לי מאיזה מקום... את באה לפה הרבה? .... מה כן היה גורם לכם לתת טלפון\להחזיר תשובה למישהו באינטרנט כשהוא מתחיל איתכם? במציאות: רוצה לבוא ללמוד איתי למבחן... זה יהיה המקסימום שאני אהיה מוכנה.. באינטרנט: אין שום דבר.

למעלה