מה גילאי האנשים פה? אני בת 18 עוד מעט מה איתכם?
B blablash New member 15/6/03 #2 יש לי בקשה. ב"ה אם כבר שואלים מה הגיל, מכיוון שהאנשים מאוד מגוונים אולי כל אחד יכתוב גם מה הוא בעצם, חרדי/דתי/חילוני. ומאיזה אזור הוא. אני חרדי בן 17 מאיזור המרכז
יש לי בקשה. ב"ה אם כבר שואלים מה הגיל, מכיוון שהאנשים מאוד מגוונים אולי כל אחד יכתוב גם מה הוא בעצם, חרדי/דתי/חילוני. ומאיזה אזור הוא. אני חרדי בן 17 מאיזור המרכז
מ משועממת11 New member 15/6/03 #7 אני כמעט כמו אור../images/Emo9.gif אני בת 14 (וכמה ימים) דתייה מהצפון
M mayakol New member 15/6/03 #8 עשינות את זה כבר, אבל תתכונן לעוד פעמים רבות... (ואני רואה שמישהו הקשיב לי וחזר לבקר בפורום! ) בת 17, דתיה מהמרכז.
עשינות את זה כבר, אבל תתכונן לעוד פעמים רבות... (ואני רואה שמישהו הקשיב לי וחזר לבקר בפורום! ) בת 17, דתיה מהמרכז.
K Knight of Darkness New member 15/6/03 #15 אני בן 17 וחצי, חילוני, מרכז, תקוע בחור באמצע הדרך בין חיפה לת"א. אולי פשוט נעשה שרשור אחד מלא כזה ונשים אותו בטאג ליין כדי שכל אחד יוכל לבדוק ולהוסיף את עצמו שם מבלי לפתוח שרשור חדש כל פעם?
אני בן 17 וחצי, חילוני, מרכז, תקוע בחור באמצע הדרך בין חיפה לת"א. אולי פשוט נעשה שרשור אחד מלא כזה ונשים אותו בטאג ליין כדי שכל אחד יוכל לבדוק ולהוסיף את עצמו שם מבלי לפתוח שרשור חדש כל פעם?
T tamarhp New member 15/6/03 #16 אני בת 15 וחצי, משהו שבין דתית לחרדית מאיזור מרכז-דְרום-הצפון (המרכז של הדרום של הצפון, למי שלא הבין. משהו בין ת"א לחיפה).
אני בת 15 וחצי, משהו שבין דתית לחרדית מאיזור מרכז-דְרום-הצפון (המרכז של הדרום של הצפון, למי שלא הבין. משהו בין ת"א לחיפה).