מה ג'נטים מה?

HotGod

New member
מה ג'נטים מה?../images/Emo47.gif

נמסר לי כי לכוסיות הקטנות המחזיקות שוקולדים קטנים ומיני מאפה קוראים מנג'טים. האם זה נכון? האם יש סימוכין? האם יש מילה עברית ליצור הנ"ל? האם המידע הנ"ל נכון? האם יש קשר לקשר שבין החולצה לקצה השרוול?

ססילי

New member
נכון!מילה פיכסא!ואני מציעה: סלסליות

שכן כסלסלה מסולסלת עוטפות הן בעדינות מיני תרגימא נפלאים לשמח כל ילד ואיש סַלְסַלִיוֹת או לא להיות

ססילי

New member
ובעצם אפשר גם מַלְמַלִיוֹת

שכלמלמלה עוטפות הן את המילוי המלבב

HotGod

New member
../images/Emo88.gifאוקי, כופפת את ידי

סלסליות איט-איז. (אני עדיין די מחבב את המילה מאפניות)

ססילי

New member
נכון שיש בה חן, אבל חן חמים - כבד

וריחני ורך-פריך, ולא חן עיטורי קלילי קלילות של עיטופי נייר. בקיצור, על סוג של מאפה היא היתה מתלבשת יותר טוב, המילה הזו, לדעתי. נגיד..... לחמניות שמרים קטנות ועגולות תוצרת בית.

HotGod

New member
אז הסכמנו כי הקומבינציה הכי טובה

היא למצוא מאפניות המוגשות בתוך סלסליות. עכשיו רק נשאר להחליט באיזה מילוי יוגשו המאפניות בסלסליות. אני חושב שאני מעדיף מאפניות במילוי ריבת תות.

ססילי

New member
אבוי! איזה בזבוז של מילה נפלאה על

משמעות לא מתאימה! איזה בזבוז של משמעות עם פוטנציאל על המילה הלא נכונה! טישו מלמלי הוא טישו רטוב וקרוע. טישו משומש. כדי שמילה תהלום טישו ותהיה נעימה, היא צריכה להיות רכה ומלטפת, כמו שצריכה להיות יריעת הנייר בעצמה. בקיצור, כדאי לקרוא לטישו טישו.

עִידן

New member
רציתי שיבינו אותי... ../images/Emo3.gif

וגם כי זאת לא אחת המילים החביבות עליי.

גנגי

New member
ססילי מציעה סלסליות

ואני חושבת שזו הצעה יפה. אם אחבר לה שיר, בעתיד, הוא יושר בסלסולים, כמובן. כמי שרק אמש עוד השתמשה במנז'טים, אהיה גאה להשתמש מהיום בסלסליות-ססילי.
~סלסלי אותו~

קרמיט524

New member
כן. יש ויש.

ובעצם, יש לבטא "מאנשט"- Manchette=חפת, מלשון Manche=שהוא השרוול בצפרדעית.

מקסים חפתניות

לוקח ת'מילה בדיוק לאן שהיא צריכה ל'גיע. אבל מה, סלסליות אכיל יותר. ובמנג'טים זה קובע, לא?

למעלה