מה ג'רבי מעבירה לקוז'י?

• פותח הנושא yo12
  • פורסם בתאריך

yo12

New member
מה ג'רבי מעבירה לקוז'י?

לדעתי כלום. זו הצגה שנועדה להציל אותו מהדחה. רוצה שהשבט שלו יחשוב שיש לו פסלון חסינות. שקוף!!!

Shusha 77

New member
הפרומו גם מגלה את מי מדיחים כי אם סמיון ומשימה

נגד ליטל אחרי ישיבת שבט אז...

שרי48

Well-known member
כל הכבוד לירדן האלופה. זה נוגד את העקרונות שלה להפסיד בכוונה

ומצד שני היא בכל זאת לא מפקירה חבר ומחפשת דרך אחרת לעזור לקוז'י. אני מקוה שהגנב, העבריין, החוצפן ישראל לא גנב לו את פסלון החסינות, אם היה לו כזה. בכל אופן ראינו את ישראל מחטט לקוז'י בתיק. איך אפשר לסמוך על אדם כזה? האיש הזה חסר בושה ומתנהג כאחרון הגנגסטרים. זוית הראייה שלו מה נכון ומה לא - עקומה לחלוטין. אני מקוה שישראל לא יזכה בהישרדות, כי הוא מהווה דוגמה אישית רעה מאד לנוער ואין לו ערכים בכלל. הכל מותר לו, גועל נפש של בן אדם. לא הייתי רוצה להיתקל בו בשום מקום.

ואם החבר שלה עידן חביב היה בשבט השני?

וגם מה זה נותן עוד מועצה... ואז מה? שוב קוזי במיעוט.. כעה במועצה מעיפים את הזמר. אם מפסידים שוב את אלה. אם מפסידים שוב את דוד וכו

Shusha 77

New member
מסכימה לכל מילה שלך ויש לי להוסיף

אסי לא יותר טוב אסי ראה שבני גנב את הפיסלון לאלה ולא אמר מילה ועכשיו רואה שישראל מנסה לגנוב מהתיק של עידו וגם שותק כמו דג. איך קוראים לזה? שותף לפשע? ראש המפיה? יש לו פיונים שעושים את העבודה עבורו.

נהורית1

New member
ואם יש לו פסלון חסינות

אבל כולם בכל זאת מצביעים עליו. מה קורה אז? בוודאי קוזי יצביע לליטל והיא הבאה בתור.

מה שבט אנטינג צריכים לעשות?

לדעתי הם צריכים לפצל את הקולות ולהצביע 1 לליטל ו3 לקוזי'. וקוזי יצביע לליטל מן הסתם. ככה אם הוא לא ישלוף את הפסלון [שלדעתי אין לו] הוא מודח. אם כן- הם הדיחו את ליטל שגם ככה עולה לכולם על העצבים, וביזבזו לקוזי את הפסלון.

במחשבה שניה- גם בלי פסלון סיכוייו טובים

סמיון כנראה ינצח את [כנראה] ליטל ויצביע ליטל; קוזי-ליטל ברור; וגם אלה אמורה להצביע ליטל. סהכ 3 מול 3, מבחן האש. לא רואה את ליטל מנצחת את קוזי.

למעלה