מה גרם לכם להתחיל לאהוב את הלהקה

michaelblum

New member
מה גרם לכם להתחיל לאהוב את הלהקה

השאלה היא, מה גרם לכם להתחיל לאהוב את הלהקה, אם זה היה שיר מסוים תאמרו איזה, אם זאת הייתה סיבה אחרת תאמרו אותה. הסיבה שלי הייתה שפעם חבר שלי מהבית ספר בשנת 99 השמיע לי את השיר OTHERSID ואחריו את כל קליפורניקיישן ואז ידעתי שאני מיד קונה את הדיסק הזה... ואחרי זה כמובן התחלתי ממש להתמכר אליהם. עכשיו ספרו את הסיבה שלכם....

>>>

התחלתי לשמוע את הצ'ילי פפרס ולהעריץ אותם בגלל השיר Under the bridge. כמובן שאחרי זה התחלתי להעריץ אותם בגלל סיבות אחרות כמו הסגנון שלהם והכישרון העצום של הלהקה. קניתי את כול הדיסקים שלהם כולל האוספים ולמדתי לנגן את כול הדיסק Californication החשמלית שלי.

אצלי

אני פתחתי יום אחד טלוויזיה וראיתי את הקליפ של OTHERSIDE ופשוט התמכרתי...אבל ברוב טיפשותי לא שמתי לב אף פעם מה שם הלהקה או שם השיר. עד שיום אחד לאחר 3 שנים חברה שלי השמיע את השיר הזה ושאלתי אותה איך קוראים לו ומי שר אותו? ואז היא אמרה לי. מאז שמעתי יותר ויותר שירים של הפפרז והשנה הייתה לי נסיעה לאילת ויש שם חנות דיסקים ממש ממש זולה אז אמרתי "אם כבר אז כבר" וקניתי שני דיסקים שלהם ( גרייטסט היטס וBTW) שאותם שמעתי אין ספור. מאז אותו יום אני מכורה לרד הוט צ'ילי פפרס!

מוצארט

New member
ובכן...

בשנת 2000 (כשעוד הייתי בתיכון), חבר שלי השמיע לי את הדיסק-קליפורניקיישן, ופשוט נגנבתי ממהלכי הבאס (כן, אני בסיסט). וזהו, ביומולדת שבא אח"כ קיבלתי 4 דיסקים שלהם במתנה, ואת השאר קניתי לבד. וזה שפלי
, כבר אמרתי?

*חושבת*

אני מניחה שגם התחלתי לאהוב אותם ב-99' בעקבות Californication. בטח ראיתי איזה קליפ ואהבתי... ובזמנו היה לי הרבה כסף (טוב, ארומה לא היה כ"כ בתנופה
) אז ישר קניתי את הדיסק וקצת אחרי זה קניתי את השאר
אוף, אני מרגישה זקנה עכשיו
שונאת נוסטלגיה

backstreet girl

New member
אני:

אח שלי ממש אהב אותם (וגם עכשיו..) אז הוא קנה את קליפורניקשיין ובלד שוגר.. אני הקשבתי לקליפורניקשיין,התחברתי אליו מאוד וחרשתי עליו!!! לבלד שוגר לא התחברתי ואז ראיתי את הקליפים give it away ו-under the bridge ומאוד אהבתי אותם!!! ואז החלטתי להקשיב לבלד שוגר..והתאהבתי בו גם במיוחד ב-breaking the girl!!! ואז יצא ביי דה ווי ואני הבנתי שאני מטורפת עליהם!!! ועדיין לא הייתי מעריצה של ממש!!! עכשיו כשאני שומעת את כל האלבומים שלהם במחשב אני מתחילה ממש להעריץ אותם!!

hellrazor1

New member
../images/Emo45.gif אני גם בגלל ברייקינג דה גירל

חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rusty Cage

New member
אני זוכרת שהייתי באיזו חנות

בתל אביב,ובטלוויזיה היה בדיוק את Around the world וממש ממש נדלקתי על השיר (והקליפ.אהבתי ת'קוביות האלה=),והוא נדבק לי למוח איזה שבוע וזה שיגע אותי כי לא ידעתי מי שר אותו... בדיוק שפתחתי אמ טי וי היה את Otherside,וזיהיתי את הקול של אנתוני וזהו,מאז אני שומעת אותם
אה וזה היה ב-2000, שהייתי בכתה ו',וזה היה עוד בתקופה שהקשבתי לאחותי שכל הזמן אמרה לי "איכס רוק זה מגעיל,סתם צרחות" וכל הדברים האלה... וכל פעם שראיתי את Around the world או Otherside כולם התנפלו עליי בבית שזה משעמם ושקט מדי או רועש מדי

garjit

New member
ובכן...

מתישהו בתחילת קיץ 2002 ראיתי באמ טי וי קלפי של להקה כזאת מוזרה...רד הוט צ'ילי משהו...השיר היה ביי דה וואי וממש נדלקתי...מפה לשם גיליתי שלחברה שלי יש את קלי' אז לקחתי אותו וחרשתי עליו ובסופו של דבר צרבתי אותו (הדיסק היחיד שלהם שהוא צרוב אצלי). מיד אצתי-רצתי לחנות הדיסקים הקרובה וקניתי את ביי דה וואי. מאז זה היה סיפור אהבה בלתי נגמר...כשנה לאחר מכן חיברו אותי לאינטרנט. הגעתי לפורום רד הוט בהייד פארק וקניתי את בלוד שוגר סקס מג'יק. תוך חצי שנה קניתי את MM ,UMPP וFS . לפני כמה זמן קניתי את RHCP. סוף!

DAN1EL

New member
...

אני התחלתי לאהוב אותם כשיצא Scar Tissue, הסינגל הראשון מתוך "קליפורניקיישן". אהבתי כל סינגל וסינגל שיצא מהאלבום המושלם הזה, וקניתי אותו נדמה לי אחרי שיצא הסינגל השלישי, "Otherside", והתמכרתי לאלבום הזה, שגם היום, אחרי 5 שנים, אני שומע אותו כמעט באותה תדירות.
מאז קניתי גם את האלבומים bssm, ohm, trhcp, btw, gh.

michaelblum

New member
זאת אומרת שכפי שחשבתי

רוב רובנו האלבום קליפורניקיישן הביא אותנו לאהבת הלהקה. תיארתי לעצמי, גם אני כך, ובשבילי לעולמי עולמים הוא ישאר מספר 1...

kalista

New member
הממ

תמיד הכרתי כמה שירים של רד הוט... ותמיד אהבתי... אבל לא ממש הכרתי את שם הלהקה. אבל לפני כמה חודשים שמעתי fortune faded וזה נהפך לשיר האהוב עלי.. והתחלתי להוריד כמה שירים וגיליתי שאני כבר מכירה עוד כמה.. ולפני חודש בערך הייתי בתל אביב וקניתי by the way דיסק מדהים... ואז אחרי שבועיים שלוש קניתי את one hot minute בתל אביב גם דיסק ממש מעולה, ואחרי יומיים הייתי ברחובות ולא יכולתי להתאפק וקניתי את californiacation דיסק כמובן גם מעולה... ואחרי שבוע קניתי את bssm גם דיסק מעולה... ואני עדיין חורשת על הדיסקים ומתה על ארבעתם... ואני עומדת לקנות את שאר האלבומים...

kalista

New member
חחח

אבא שלי נסע לתל אביב והוריד אותי ואת אחיות שלי בעזריאלי, הוא השאיר לנו כסף ואיתו קניתי, אבא שלי נסע הרבה לתל אביב ורחובות באותו חודש אז היה לי מזל

למעלה