מה דינו של לאק שגיליתי שהוא מתקלף תוך יום?

1שייכת

New member
מה דינו של לאק שגיליתי שהוא מתקלף תוך יום?

(מנהלת - פתחתי שרשור חדש כי זה נושא חדש. אם בכל זאת תמצאי לנכון לשרשר אותו לשאלתי מאתמול - אקבל זאת בהבנה). אז ככה: השאלה הרת הגורל היא: לאק GADE שקניתי התגלה להפתעתי כמתקלף תוך יום אחד (למרות טופ קואט). מה המסקנה המתבקשת? 1. כל הלאקים של GADE מתקלפים תוך יום. 2. כל הלאקים של GADE מתקלפים אצלי תוך יום. 3. אי אפשר להסיק שום מסקנה - זה מקרי. ייתכנו לאקים של GADE שיחזיקו מעמד יותר זמן. מה אתן אומרות מנסיונכן, חברות מועצת חכמות הלאקים?

RUTHIE1

New member
באיזה טופ קואט את משתמשת??

לגבי ג'ייד אצלי הם עמידים יחסית יותר דווקא אבל זה מאוד אינדיבידואלי. כל אחת מהאפשרויות שלך אפשרית, וגם שהטופ לא טוב מספיק... יכולה להמליץ על ה-SPEEDRY של CND - אצלי הוא מאריך את אורך החיים של לקים OPI מיום וחצי בממוצע לחמישה...

מסכימה עם רותי

בנוסף, נסי עם שכבת בסיס, וכמובן עם טופ קואט. וכמובן, תני לו עוד צ'אנס אחד או שניים. לא יועיל, לא יזיק.

angell4

New member
יווווו חחחחח

אני קוראת את השאלה שלך ולרגע חשבתי שאני הוזה וזו שאלת פסיכומטרי חחחחח
בכל מקרה, השאלה היא כזו, לקים אחרים עמידים עלייך? כי אם כן יתכן ופשוט הלק הספציפי הזה לא טוב. לי יש לקים של גייד ואין לי איתם שום בעיה. אולי באמת הטופ שלך לא טוב וצריך להחליף...

1שייכת

New member
תשובה לכולן: אני משתמשת בטופ שהקוסמטיקאית שלי

מכרה לי (חברה לא ידועה, לא זוכרת איזו) והוא עושה את העבודה מצוין על לאקים אחרים. כלומר לאקים אחרים לא מתקלפים, רק ה GADE.

Ultra marine

New member
אם ככה יכול להיות ש*עבורך*

הלקים של החברה הזאת לא טובים.. מה שמשמח שיש מבחר חברות לקים די גדול

Ultra marine

New member
זה כ"כ אינדיבידואלי שקשה לענות..

אני אמשיך את קודמותי ואגיד שטופ ובסיס טובים יעזרו להאריך את חיי הלק. אבל חשוב לזכור כמה דברים, טופים ובסיסים שונים יכולים להיות טובים מאוד למישהי אחת וגרועים לאחרת. לק מחברה מסוימת יכול להיות סופר עמיד עלי ועל חברה ממש לא עמיד בכלל. צריך לקחת את הדברים האלה בחשבון.. את צריכה למצוא עבור עצמך בסיס וטופ שטובים לך וכמובן לקים שבשילוב עם המוצרים האלה מחזיקים מעמד באופן יחסי. כי גם העניין הזה סובייקטיבי. יש כאלה שאף לק עם אף שילוב של בסיס וטופ לא יחזיר מעבר ליום-יומיים ויש כאלה שיחזיקו בכיף גם חמישה ימים..

1שייכת

New member
תודה. אז למדתי משהו חדש -

שלאקים מתנהגים באופן שונה מאחת לאחת. ושבעצם צריך לעבור תהליך של ניסוי וטעיה עם כל המוצרים. תודה!

Ultra marine

New member
../images/Emo140.gif

הסיבה לזה מאוד הגיונית, בגלל הציפורן עצמה שונה מאדם לאדם. בין הדברים שמשתנים אילו הפרשות מהציפורן. יש כאלה שהציפורניים שלהן "שומניות" ואז הלק "נדבק" פחות טוב. במקרים כאלה אפשר לעבור עם כוהל על פני הציפורן טרם מריחת הבסיס.

למעלה