מה דעתך על החזרת ה"סיפור בהמשכים"?
בעקבות העובדה שכנראה השאלה שלי למטה מדי (ולשאלה הזאת כן מגיע שיגיבו אליה)... האם אתם רוצים להחזיר את הסיפור בהמשכים? למי שלא יודע על מה אני מדבר, העסק עובד ככה: מישהו (המפלצת הדו-ראשית, או אחד מהמשתתפים האחרים) מפרסם התחלה סיפור, והשאר (גם למפלצת הדו-ראשית מותר להגיב
) מפרסים המשכים, כל אחד כיד הדימיון הטובה עליו... כאשר החוקים הם: 1. המשכים לסיפור משורשרים תחת ההודעה המקורית של הסיפור (אלא אם הסיפור עובר דף והמפלצת הדו-ראשית מחליטה שכן צריך לפתוח אותו שוב) 2. לא פותחים יותר משני סיפורים בו זמנית (אלא אם המד"ר [מפלצת דו-ראשית], או חברי הפורום מחליטים שהסיפורים הישנים גוועו.... 3. חובה על ההמשכים להיות באותו סיגנון! כלומר אם התחילו סיפור מתח, לא להמשיך אותו בתור סיפור הומוריסטי! (כמובן אפשר לערבב מד"ב ופנטסיה אלא אם נקבע שאסור לערבב אותם
) מה דעתכם?
בעקבות העובדה שכנראה השאלה שלי למטה מדי (ולשאלה הזאת כן מגיע שיגיבו אליה)... האם אתם רוצים להחזיר את הסיפור בהמשכים? למי שלא יודע על מה אני מדבר, העסק עובד ככה: מישהו (המפלצת הדו-ראשית, או אחד מהמשתתפים האחרים) מפרסם התחלה סיפור, והשאר (גם למפלצת הדו-ראשית מותר להגיב