מה דעתך על החזרת ה"סיפור בהמשכים"?

דרגורן

New member
מה דעתך על החזרת ה"סיפור בהמשכים"?

בעקבות העובדה שכנראה השאלה שלי למטה מדי (ולשאלה הזאת כן מגיע שיגיבו אליה)... האם אתם רוצים להחזיר את הסיפור בהמשכים? למי שלא יודע על מה אני מדבר, העסק עובד ככה: מישהו (המפלצת הדו-ראשית, או אחד מהמשתתפים האחרים) מפרסם התחלה סיפור, והשאר (גם למפלצת הדו-ראשית מותר להגיב
) מפרסים המשכים, כל אחד כיד הדימיון הטובה עליו... כאשר החוקים הם: 1. המשכים לסיפור משורשרים תחת ההודעה המקורית של הסיפור (אלא אם הסיפור עובר דף והמפלצת הדו-ראשית מחליטה שכן צריך לפתוח אותו שוב) 2. לא פותחים יותר משני סיפורים בו זמנית (אלא אם המד"ר [מפלצת דו-ראשית], או חברי הפורום מחליטים שהסיפורים הישנים גוועו.... 3. חובה על ההמשכים להיות באותו סיגנון! כלומר אם התחילו סיפור מתח, לא להמשיך אותו בתור סיפור הומוריסטי! (כמובן אפשר לערבב מד"ב ופנטסיה אלא אם נקבע שאסור לערבב אותם
) מה דעתכם?

גרעאפס

New member
נשמע חביב,

אבל יותר כיף יהיה אם יהיו מספר המשכים, יהיו מספר הודעות באותה דרגה. ככה יהיה עץ מורכב של סיפורים קצרים...

דרגורן

New member
למה?

אני זוכר שבפעם שעברה זה די הרס כאשר התחלנו סיפור מותח ופתאום הוא השתנה להומוריסטי ואז הוא השתנה למשהו אחר.... כמו כן אפשר לעשות "תחרות" המשכים, כלומר מספר משתתפים יפרסמו כל אחד המשך שונה, וכולם יבחרו בהמשך הכי מוצלח...

הייזל

New member
בוא נשדרג את זה

ההמשך שהכי ימצא חן בעיני האנשים בפורום יבחר להודעה נבחרת שאולי תוציא אותנו מאלמוניותנו. כל הרעיון של סיפור בהמשכים שהוא מעיין משחק ודרמה קורעת לב יכולה להפוך תוך שניה למותחן אימה מצמרר או לקומדיה סלפסטיק. זה כל הכיף. אני יכולה להגיד לך אישית שלמרות שמחתי על התלהבותך מ"כריסטינה בת-רוח" לא אהבתי את מה שעשית לה כי בעיני רוחי היא היתה לוחמת לא מכשפה. אבל זה מה שקורה ולא התווכחתי לסיפורים יש חיים משלהם.

דרגורן

New member
אז את תשמחי לקרוא את הסיפור שוב...

ערכתי אותו ושיפצתי אותו, ולידיעתך היא לוחמת, לגבי הקסם שהיא "הטילה", לכתוב את זה ההסבר פה? או שכבר תקראי את זה כאשר אני אפרסם את הסיפור מחדש?

דרגורן

New member
זה לא כזה פשוט ../images/Emo3.gif אני צריך....

לחזור הביתה קודם... אבל היום בלילה/מחר בבוקר אני אפרסם את ההמשך!

דרגורן

New member
כמו כן אני מסכים עם הצעת השידרוג...

ואני רוצה לנצל הזדמנות זאת (במקום לפתוח הודעה חדשה) בשביל לפרסם ידיעה משמחת: בקרוב יהיו לנו עוד אמוטיקונים של: דרקון, עטלף ועוד.... למי שרוצה להוסיף עוד אמוטיקונים או משהו בסיגנון אפשר לפנות לפורום "תפוז online" או לפרסם פה ואני מאמין שאחת הראשים של המד"ר שלנו תוכל לגלגל את זה הלאה. נ.ב. אני מציע שמהיום והלאה למי שאין לו/לה כוח לרשום: "מפלצת הדו-ראשית" שירשום/תרשום מד"ר

ygantman

New member
נשמע נוראה נחמד ! ../images/Emo39.gif

אבל כידי אולי שמראש יוחלת איזה אורך יהיה כול המשל? כידי שלא יהיו "מגילות" על כול המסך כול פעם.

דרגורן

New member
בושה וחרפה!!!

כבר העלתי סיפור ומכוון שאף אחד לא הגיב לו גם כתבתי לו המשך קצר! הנה הקישור להודעה שלי....

Shenok

New member
אוקי... אז עכשיו...

ממשיכים את ההמשך שלך או שמנסים לתת המשכים אחרים עד שאחד מוצא חן בעיני כולם?

דרגורן

New member
ממשיכים את הסיפור לא את ההמשך!

ואז נבחר את ההמשך הטוב ביותר והוא יהיה ההמשך שימשיך....

Shenok

New member
אהם... אפשר לשאול שאלה?

אני אסתכן בלהיראות כמו אידיוט אבל... אהם... מי זאת המפלצת? ו"סיפור בהמשכים" נשמע מדליק. סטייל Round Robin.

דרגורן

New member
המפלצת הדו ראשית היא:

זוג מנהלות הפורום שלנו (בוג´י והייזל בסדר הפוך
)

למעלה