מה דעתכם ? אפשר לרכב הלילה? עדיין לא נקי אבל נראה שאפשרי
R rubber duck New member 12/9/15 #3 סיבוב השבת הקבוע שלי - פת - לטרון - נחשון - עינת - פת היה פשוט מושלם אבל מעבר לזה רכבתי גם בשלישי וגם בחמישי , בראש ציפור האבק היה הדבר הכי פחות משמעותי הלוח והחום , קצת יותר בעיתיים גם הבוקר בטיפוסון לגבעת כח , הטמפרטורה הייתה גבוהה למדי וחיכיתי להגיע לירידה לכיוון אלעד ......... לקבל קצת רוח חמה שתקרר אותי ( היא הייתה חמה למדי ) שרון
סיבוב השבת הקבוע שלי - פת - לטרון - נחשון - עינת - פת היה פשוט מושלם אבל מעבר לזה רכבתי גם בשלישי וגם בחמישי , בראש ציפור האבק היה הדבר הכי פחות משמעותי הלוח והחום , קצת יותר בעיתיים גם הבוקר בטיפוסון לגבעת כח , הטמפרטורה הייתה גבוהה למדי וחיכיתי להגיע לירידה לכיוון אלעד ......... לקבל קצת רוח חמה שתקרר אותי ( היא הייתה חמה למדי ) שרון
י יעקב 471 New member 13/9/15 #5 נראה לי שזה היית אתה שפגשתי אתמול על כביש 40 אחרי צומת גינתון , basso בצבעי ירוק נכון ?? רכבנו יחד עד צומת אל על.
נראה לי שזה היית אתה שפגשתי אתמול על כביש 40 אחרי צומת גינתון , basso בצבעי ירוק נכון ?? רכבנו יחד עד צומת אל על.
R rubber duck New member 13/9/15 #6 כן רכבת על Canyon , גלגלים של מאביק ( חישור אחד בלבן ) שוחחנו דקה בערך אני פניתי ימינה באלעל .......... שנה טובה
כן רכבת על Canyon , גלגלים של מאביק ( חישור אחד בלבן ) שוחחנו דקה בערך אני פניתי ימינה באלעל .......... שנה טובה
י יעקב 471 New member 13/9/15 #7 וואלה חח , חשדתי בך שזה אתה אבל לא הייתי בטוח . לא רואים כמעט בכלל basso וזכרתי שכתבת עליהם מתישהו בעבר .
וואלה חח , חשדתי בך שזה אתה אבל לא הייתי בטוח . לא רואים כמעט בכלל basso וזכרתי שכתבת עליהם מתישהו בעבר .
R rubber duck New member 13/9/15 #8 כאחד שרוכב רק על Basso , אני משום מה מאתר אותן ממרחק פעם הבאה תגיד שלום וחוצמזה , מחר בבוקר בית אריה או משהו בסביבה ......... כי מי שרוכב בראש השנה , רוכב כל השנה שרון
כאחד שרוכב רק על Basso , אני משום מה מאתר אותן ממרחק פעם הבאה תגיד שלום וחוצמזה , מחר בבוקר בית אריה או משהו בסביבה ......... כי מי שרוכב בראש השנה , רוכב כל השנה שרון
י יעקב 471 New member 13/9/15 #9 ראש השנה הוא יום רגיל מבחינת רכיבה עושה איזה 40 ק"מ סביב הבלוק . רק בשבתות אני רוכב יותר רחוק. שנה טובה לך שרון.
ראש השנה הוא יום רגיל מבחינת רכיבה עושה איזה 40 ק"מ סביב הבלוק . רק בשבתות אני רוכב יותר רחוק. שנה טובה לך שרון.
Y YotamKa New member 12/9/15 #4 הערב (מוצש) רמות הזיהום כבר מתחת לרמה המסוכנת לא יודע לגבי היום שהיה (שבת), אבל ממראה עיניים היה פחות מזוהם מאשר שלישי-שישי.
הערב (מוצש) רמות הזיהום כבר מתחת לרמה המסוכנת לא יודע לגבי היום שהיה (שבת), אבל ממראה עיניים היה פחות מזוהם מאשר שלישי-שישי.