מה דעתכם? בנושא כרטיסי טיסה

laronpilot

New member
מה דעתכם? בנושא כרטיסי טיסה

מה לפי דעתכם יותר עדיף/משתלם להזמין כרטיסי טיסה דרך האינטרנט או דרך סוכן נסיעות? אשמח לקבל יתרונות וחסרונות של זה ושל זה שבת שלום לכולם

grants

New member
תלוי איזו טיסה...

בטיסות מהארץ לדעתי עדיף סוכן, בעיקר אם אתה מחפש טיסות זולות. זאת מפני שהוא מכיר קומבינציות שלך יהיה קשה למצוא, לדוגמא, הזמנתי עכשיו כרטיס one way לפרנקפורט ב 200 דולר, איך? חברת התעופה הקפריסאית עם חניית ביניים בלרנקה. לא מצאתי כזאת עסקה באינטרנט. בנוסף, הסוכנים מעודכנים במבצעים ויכולים להאיר את עיניך. לעומת זאת, כרטיס הטיסה שלי מפרנקפורט ללונדון עלה לי כולל מיסים 12 יורו, דרך האינטרנט. איך? ryain air, חברת הבאדג'ט שהשתלטה על אירופה. החברה הזאת עושה את עסקיה, רובם ככולם דרך האינטרנט, כמוה עושה easyjet ועוד אחרות. טיסה נעימה, אמוץ

MrHankeY

New member
היתרון העיקרי

הוא הנוחות - לשבת בבית ולהזמין הכל להדפיס מספר אישור טיסה וזהו... מבחינת מחיר - הסיפור בארץ עוד לא מפותח כמו במקומות אחרים - למשל ארה"ב.

Aviation Addict

New member
כמו שכבר כתבו כאן לפני זה

בארץ הנושא בפיגור רציני, ועדיף לנסות דרך כמה סוכני נסיעות. בחו"ל זה סיפור אחר לגמרי, הדילים הטובים תמצא רק באינטרנט.

RonGreen

New member
יתרונות וחסרונות

אצל סוכני הנסיעות תמיד אפשר למצוא דילים, החיסרון הוא שגם משלמים עמלה . אמא שלי סוכנת נסיעות כבר יותר מ20 שנה ולגבי ההזמנות באינטרנט (Expedia וכל אלה) היא אומרת שלפעמים זה לא מדויק והקונקשן(החלפת מטוס) לא נוח או לא מתאים. יש מקרים שיותר משתלם להזמין באינטרנט, אבל לפעמים עדיף לתת לבעלי נסיון לעשות את העבודה, כדי להמנע מטעויות לא נעימות. -Ron-

למעלה