אור יקרה.
יש לי נטייה חזקה להסכים מאד עם מה שאת אומרת. לא בטוחה שזה קשור לעומס אולי יותר לחידוד הדרך שאנחנו בוחרים. כבר נתקלתי בכמה צעירים וצעירות שעוסקים בטנטרה ומשהו היה חסר שם , איך קראת לזה בשלות ?! כנראה שכן . לא אוהבת הכללות אבל מסתמן שנשים בעיקר מגיעות לבשלות שלהן בגילאי 40+ וכך הן מתחילות לחפש את עצמן אחרי שסימנו V על מטלות שהחברה העמידה לפניהן . אני מאד אוהבת נשים בגילאים האלה , הן כל כך יפות בעיני , בשלות ועסיסיות בכל מובן , ערות ליכולות שהן נושאות , יודעות להקשיב ולא רק לשמוע , יש בהן סבלנות נפלאה למצוקות של נשים אחרות גם בלי להכיר אותן , מעין אחוות נשים . נראה לי שנשים שילדו וחשו את רחמן יוצר חיים יכולות להתחבר לעולם הטנטרה דרך הרחם והלב יותר מנשים שלא חוו זאת. אין לי תשובה חד משמעית , אני עדיין מדסקסת את זה עם עצמי ולכן עלתה כאן השאלה , ברור שתשובתך עוזרת לי בשאלה ובתשובה .... תודה יקרה , מתי את התחלת להתעניין בטנטרה , ראיתי הרבה משתמשים בשם "אור" ואינני יודעת אם תמיד זו את ..(-: רוצה לשמוע מה אפרת ובן חושבים על הנושא , הם עושים סדנאות ואני לא , במפגשים שאני יוצרת לא מגיעות נשים צעירות רק מגיל 40+ ובדרך כלל הן באות עם בן זוגם וברוב המקרים הגבר יוזם את המפגש . בהרצאות שאני מעבירה לעומת זאת , המון נשים צעירות באות עם מיליון שאלות בערך..... נמסטה. ואלי .