משפחה אצילית הן הוא והן תחיה אשתו, הראה מה עובר עליהם עכשיו במלחמה, על ההתמודדות עם אזעקות.מנחם הורוביץ היה חיב בטלויזיה
לחשוף את חיו הפרטיים??
ומה זה נתן החשיפה הזו??
"החשיפה היא קול זעקה ופנייה לעזרה, לא רק לו, אלא לכל אלו במצבו"?משפחה אצילית הן הוא והן תחיה אשתו, הראה מה עובר עליהם עכשיו במלחמה, על ההתמודדות עם אזעקות.
היו צריכים לקבל החלטה, אם להישאר לידו או ללכת לממ"ד בלעדיו, דילמה לא פשוטה.
דנה וייס שראיינה אותם, ניסתה להוציא מהם תשובה, מה הם עושים ולא הראו את תשובתם בכדי לכבד אותם ולא לשפוט אותם.
החשיפה היא קול זעקה ופנייה לעזרה, לא רק לו, אלא לכל אלו במצבו.
רק בריאות![]()
גם אני לא אוהבת אותה יש בה מין רוע כזהא. לא ראיתי
ב. בכל מה שנה וויס נוגעת היא הופכת את זה לרע..
???א. לא ראיתי
ב. בכל מה שנה וויס נוגעת היא הופכת את זה לרע..
הוא מביע דעתו,,בפורם מביעים דיעות בלי לגנות דיעה של משהוא???
ואתה שופט בלי לראות, אין לך מושג על מה אתה מדבר ובמקום לשתוק אתה מעביר ביקורת דבילית, בושה.
יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר...
דעה על משהו שלא ראה, לא שמע ואין לו מושג על מה מדובר?הוא מביע דעתו,,בפורם מביעים דיעות בלי לגנות דיעה של משהוא
למדתי מכם???
ואתה שופט בלי לראות, אין לך מושג על מה אתה מדבר ובמקום לשתוק אתה מעביר ביקורת דבילית, בושה.
יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר...
בהחלט יכול להיות שהם רוצים לפקוח את העינים לאנשיםשלא מודעים למצב ושכדאי להתיחס לנושאבהחלט כן, מודעות. ברגע שאנשי ציבור ומפורסמנים משתפים אירוע מכאיב כמו בן אוטיסט, הם רוצים שתדעו שהם כאחד העם. למשל, יוסי כהן שהיה ראש המוסד וכן מאמן הנבחרת הצעירה בכדורגל אופיר חיים. גם דיוויד בלאט עורר את המודעות לטרשת נפוצה.
מנחם הורוביץ היה חיב בטלויזיה
לחשוף את חיו הפרטיים??
ומה זה נתן החשיפה הזו??
אני לא מגנה אותו חלילה איש יקר,,,,,פשוט רציתי לדעת את המניע ,,כי יש כאלו שמתבישים חלילה זה לא בושה,,חוסר מזל , לי זה כואב מאדמנחם הורוביץ היה חיב בטלויזיה
לחשוף את חיו הפרטיים??
ומה זה נתן החשיפה הזו??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.