מה דעתכם - הדיסק החדש של הספייס

../images/Emo220.gif

אין לי את הדיסק, אבל לדעתי אין כ"כ מה להתאכזב, כי בעצם מראש לא היה למה לצפות... ידענו מראש שזה הולך להיות רק אוסף להיטים ככה ששומדבר חדש אין פה וזה שירים שלרובינו (אם לא לכולנו) כבר יש ממילא. אותו דבר לגבי הDVD - בסך הכל קליפים שכולנו ראינו כבר עשרות פעמים... הדבר היחיד שאולי יש קצת מה לצפות זה הגרסה המרובעת, כי יש שם גם את הקריוקי, הרמיקסים, הצמיד והגלויה וזה יכול להתאים קצת יותר למעריצים הפנאטים מבינינו =] בעיני אין כל כך מה לרוץ לקנות את הדיסק הזה... זה כמו לקנות שוב משהו שכבר יש לך... הרעיון שלו לדעתי הוא סתם להביא קצת נוסטלגיה ולחמם לקראת ההופעות, ככה שמי שרוצה שיקנה בכיף, אבל לא לבוא עם ציפיות כשאין למה לצפות

mbsgf

New member
כמו שאמרו

אין מה להתאכזב כי ידענו מה אנחנו הולכים לקבל, אוסף שירים. אבל אם דיברת על שני השירים החדשים, מצטרף אלייך, הם מאוד מאכזבים וחובבניים.

בקשר לשירים החדשים

אני חושבת שהציפיות של אנשים היו גדולות מידי... מה שקורה זה שעכשיו יש יותר מידי מאוכזבים... ואני לא כל כך מבינה למה. עוד לפני שנרגיש הבנות האלה כבר יהיו בנות 40... הן לא מאוד רחוקות מזה... הן כבר לא ילדות בנות 20 ומה שהן היום זה לא מה שהן היו פעם אז אני לא חושבת שיש מקום לציפיות האלה שהן ישחזרו מה שהיה פעם אחד לאחד... בעיני זה מובן מאליו ששומדבר שהן יצרו היום כלהקה לא יהפוך ללהיט מטורף כמו שהיה פעם.. וזה לגיטימי לגמרי, כי הרבה דברים השתנו מאז. בימינו המון שירי פופ זה פשוט גיבובים של מילים לתוך בומים במקצבים שונים... שום מנגינה שום כלום. הפופ של היום שונה מאוד מהפופ של פעם ואישית אני ממש לא אוהבת את הפופ החדשני שהולך עכשיו. מבחינתי אני מורידה בפניהן את הכובע רק על העובדה שהן לא נסחפו לתוך החידושים האלה והוציאו שני שירי פופ שנשמעים כמו הפופ היפה של פעם. הן הצליחו לשמור על האופי הספייסי בשירים האלה וזה מה שחשוב. נכון שזה טיפה שונה, פשוט כי הן באות ממקום בוגר יותר. בוגר אבל עדיין ספייסי.

mbsgf

New member
ממש לא מסכים.

אני דיי ממהר, אבל הייתי חייב להגיב. לא היו לי ציפיות כלשהן לקראת השירים החדשים, בכלל. גם לא ציפיתי שהן יוציאו שירים שיחזירו את שנות ה90 המאוחרות. פשוט חיכיתי למשהו נחמד, סימפתי, שאני אוכל להתחבר אליו. ואז קיבלתי שני שירים שלא מדברים אליי בכלל, שלא לומר משעממים. Headlines איכשהו מתחבב עליי ונשמע נחמד, Voodoo נשמע כמו שיר ישן שלהן שנגנז, אבל עדיין לא מדבר אלי. אני שומע עכשיו את All I Need To Know של אמה ברקע, וזהו פופ איכותי (אלבום משעמם, אבל השיר הספציפי הזה מעולה!!), נשמע חלק ומהקוצע בניגוד להדלינס שמקרטע בקו החובבני. שורה תחתונה, לא ציפיתי לכלום ולכן אני רק מאוכזב קלות, אבל עדיין חשבתי שיצא משהו יותר טוב מזה. אבל היי, הבנות עשו קאמבק ואלבום הלהיטים יוצא אוטוטו, אז זו כבר סיבה למסיבה!

=]

אני חושבת שקיבלנו בלדה מכובדת ביותר ושיר קצבי חמוד שמי יודע אולי בזמנים אחרים היה תופס יותר. אני מסכימה שVoodoo הוא לא הטופ של הטופ אבל הוא שיר נחמד מאוד שמאוד כיף להקשיב לו... בסך הכל הוא נורא מזכיר לי את השירים הקצביים הישנים שלהן. בקשר לאלבום האחרון של אמה- אני לא חושבת שיש בכלל מה להשוות אותו לשירי ספייס... לא לחדשים ולא לישנים... הסגנון שונה לגמרי. כששמעתי את האלבום הזה בפעם הראשונה ממש התלהבתי ממנו... אתה מגדיר את זה משעמם ואני דווקא אהבתי שכל השירים באלבום הלכו על קו ישן כזה... הם נשמעים כולם כמו שירים של פעם בדיוק כמו הקאברים שיש בו... אלבום עם שירים מרגיעים חח... בגלל שכל השירים בו (כולם כולל כולם) נשמעים כל כך ישנים אני לא חושבת שיש מה להשוות את All I Need To Know להדליינס.. זה נכון ששניהם בלדות ושניהם פופ, אבל עדיין- שונה לגמרי. בכל מקרה, אני מסכימה שהקאמבק הוא סיבה למסיבה בפני עצמו XD רק חבל שהוא לא נמשך קצת יותר וחבל שאני לא אשתתף במסיבה הזאת =[ אוף... יש איזשהו סיכוי שיצאו תאריכים חדשים להופעות? =\

למעלה