מה דעתכם היתים רוצים שתיהיה לנו

Dannyk

New member
מה דעתכם היתים רוצים שתיהיה לנו

מפלגה שתזרוק את כל האגודות למינהן ואני אומר מבלי להעליב ותרוץ לבחירות ?????????

Dannyk

New member
כסף?! אז אי אפשר לאסוף?מתרומות

והרי יש הרבה הרבה חרשים וכבדי שמיעה

צלף

New member
מספרי החרשים וכבדי שמיעה מהזיכרון

פעם עשו סקר ואני זוכר שהתוצאות היו (התעצלתי לחפש שירשור) חרשים: כלומר משתשים בשפת סימנים 0.1% (כלומר פרומיל אחד) כבדי שמיעה שהתחרשו מילדות הוא 0.5% (כלומר 5 פרומילים) למתחרשים שהם מוערכים ב- 10 % אין להם זהות עצמית של לקויי שמיעה כך שאין להביא אותם בחשבון (רובם המכריע הם זקנים ואצלם זה מופיע תחת הבעיה של בעיות זקנה). אחוז החסימה לכנסת הוא 1 % כמו כן נכון להיום אף מפלגה עצמאית של נכים או גמלאים לא הצליחה להיכנס לכנסת. ולאור כל הקוטביות ביחסים בין לקויי שמיעה, אנחנו נצטרך 20 מנדטים בכנסת כדי להתקיים...

צלף

New member
מספרי החרשים וכבדי שמיעה מהזיכרון

פעם עשו סקר ואני זוכר שהתוצאות היו (התעצלתי לחפש שירשור) חרשים: כלומר משתשים בשפת סימנים 0.1% (כלומר פרומיל אחד) כבדי שמיעה שהתחרשו מילדות הוא 0.5% (כלומר 5 פרומילים) למתחרשים שהם מוערכים ב- 10 % אין להם זהות עצמית של לקויי שמיעה כך שאין להביא אותם בחשבון (רובם המכריע הם זקנים ואצלם זה מופיע תחת הבעיה של בעיות זקנה). אחוז החסימה לכנסת הוא 1 % כמו כן נכון להיום אף מפלגה עצמאית של נכים או גמלאים לא הצליחה להיכנס לכנסת. ולאור כל הקוטביות ביחסים בין לקויי שמיעה, אנחנו נצטרך 20 מנדטים בכנסת כדי להתקיים...

Dannyk

New member
הבנתי שיש סיכסוכים טיפשים אז

מדוע לא נקח את כל הסיעות להפגש ונבחר מועמד יהיה אשר מקובל על כולללללם! והוא אשר ינהיג אותנו ליקים תמפלגה בעזרת תרומות וחתימות ניתן להשיג המון חתימות. ניתן להשיג המון כסף. רק אם רוצים ומשתדלים!

מלחמת גוג ומגוג?

עקרונות תיאורטיים מסובכים? האם תופעת "העדר" היא עקרון תיאורטי מסובך? האם "הפרטה" היא דבר מסובך? לגופו של עניין - לפני חיסול התופעה של מוכרי הבובות אינני רואה מה יש לדבר על כניסה לכנסת, ועל אחוז החסימה כבר כתבתי.

צלף

New member
אנחנו קטנים עליך

או שאתה גדול עלינו... יפה הבאת לינק לפוסט מודרניזים, נתת לי גישה לפורום שעוסק בבעיות זמיננו מזוית מסוימת. אבל האם חשבת אי פעם כמה מצליחים להבין את מה שאתה כותב? כמה בכלל מתוך החרשים רכשו ידע מספיק במילים הלועזיות כדי להבין את פירושם בלבד? (וגם לי אישית זה לא קל)... כמו בועז נא לפשט את כתיבתך ולישר קו עם הרמה של עמיך החירש...

Dannyk

New member
תשובה

מה קשה ללכת לסיעות .. לא קשה. לא להכחיש!!! ולדבר עם היו"ר שלהם שיבוא למפגש ושיתן את חוות דעתו וישוחח עם יו"רים אחרים פשוט ישיבה סגורה ובה נדבר על כמה מהנושאים אשר יפתרו תסיכסוך בניהם ויוחלט שמבניהם תהיה הצבעה או ווטו לגבי כל הצעה אחרת שתועלה ולאחר מכן הם יכולים לשמוע כל מועמדות של אדם אחר לא יו"ר (שלא יקח לעצמו קרדיט..) ויחליטו האם הוא ראוי לייצג את כלל הכבדי שמיעה\חרשים בהנחה שיבחר אדם כזה יהיה ניתן להעיזר בסיעות להריץ את המפלגה שתוקם בעזרת הסיעות.ולפי הרשימה בחנה רק דימיוני שיהי לנו למשל 5 מדנטים סתאם אני אומר אז ה 4 ישורנו ל סיעות שיתחלפו מידי פעם בפעם והראשון ל אדם שנבחר עיי הסיעות תחזית קלה למימוש ולא איזה "סיוט שאי אפשר לפתור"

Dannyk

New member
אוקספורד

אחוז החסימה עומד על 1אחוז נכון? לא לשכוח בהנחה והינו פופולרים ... הרי כל משפחות החירשים\כבדי שמיעה (אבא אמא של החירשם\כבדי שמיעה וקרובים ישירים) היו מצבעיעם עבורנו וכמובן החרשים\כבדי שמיעה עצמם זה הרבה קולות. לכן הפוטסמודרינזם הוא יפה כל כך.

בלעדי

1. כתב האישום המלא והמפורט נגד יעקב העליון 2. הודעות שפיזר אלי פימשטיין בפורומים באינטרנט הכל בפורום חוק ומשפט במיקוד. אחוז החסימה: בוודאי, כל משפחות החרשים יצביעו בשביל החרשים...

למעלה