שמלת תחרה1
Well-known member
על ההסכם?
לי מפריע דבר אחד איך חתמו ללא מידע אם החטופים חיים או חלילה מתים?
תחרה, לא על כולם אך על רבים מהחטופים החיים מערכת הבטחון יודעת, כולל מיקומם וכולל האמצעים שהחמאס מכין למקרה שינסו לחלצם.על ההסכם?
תחרה, לא על כולם אך על רבים מהחטופים החיים מערכת הבטחון יודעת, כולל מיקומם וכולל האמצעים שהחמאס מכין למקרה שינסו לחלצם.
אם ינסו לחלצם, יבדקו את השטח תחילה, לא ייעשו מעשה פזיז.המשפחות עודכנו: 33 החטופים והחטופות שצפויים להיכלל בשלב הראשון. מצפה בכליון עיניים לראותם בריאים ושלמים.
ומאד מקווה שישראל לא תנסה לבצע מבצע חילוץ.
זה דבר שגם לי לא נתפס, איך נתניהו לא התעקש לדעת מצב בריאותי של כל חטוף, לרבות מוות?על ההסכם?
אם היה מתעקש היו אומרים שהוא מעכב.זה דבר שגם לי לא נתפס, איך נתניהו לא התעקש לדעת מצב בריאותי של כל חטוף, לרבות מוות?
כן, בדיוק כפי שאיינשטיין אמר על הטפשות האנושית.אם היה מתעקש היו אומרים שהוא מעכב.
הוא התעקש שהחיים יגיעו קודם, לפחות זה. אני חששתי שהחמאס ישחרר קודם גופות.אם היה מתעקש היו אומרים שהוא מעכב.
הערב נתניהו נאם.הוא התעקש שהחיים יגיעו קודם, לפחות זה. אני חששתי שהחמאס ישחרר קודם גופות.
משפ' ביבס שם ולדאבוני כפי שכבתבי בתגובה #11 שלי, ב-99.9999999% הם לא בחייםהוא התעקש שהחיים יגיעו קודם, לפחות זה. אני חששתי שהחמאס ישחרר קודם גופות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.