מה דעתכם? יהיה טעים כקינוח פרווה עם שמנת צמחי

  • פותח הנושא YaFL
  • פורסם בתאריך

YaFL

New member
מה דעתכם? יהיה טעים כקינוח פרווה עם שמנת צמחי

עוגת נשיקות קפואה
10 דקות עבודה + שעה הקפאה

מעין עוגת גלידה שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר להכין רק מחצית מהכמות בתבנית אחת.

מרכיבים (2 תבניות אינגליש־קייק באורך 30 ס"מ כ"א)
3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
1 מקל וניל (או 2 שקיקים של סוכר וניל)
2 כפיות קפה נמס
200 גרם נשיקות מרנג מוכנות, שבורות לחתיכות
2 כוסות (200 גרם) אגוזי פקאן, קצוצים
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק

אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה. חוצים את מקל הווניל ובעזרת סכין מגרדים את הגרגירים אל השמנת. מתחילים להקציף ומוסיפים את הקפה (ואת סוכר הווניל, אם לא משתמשים במקל וניל). מקציפים לקצפת יציבה.
מוסיפים לקערה את שברי הנשיקות, הפקאן והשוקולד ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
מעבירים לתבניות, מיישרים ומכסים את התבניות בפלסטיק נצמד. מקפיאים במשך שעה לפחות.
מגישים פרוס או בכדורים.

איך שומרים
במקפיא, עד שלושה שבועות.
 

bali

New member
מנהל
כן, כמה טיפים

תשתמשי בקצפת צמחית של השף הלבן, היא יותר טעימה וקצת ונילית. הקפה גם יטשטש את הטעם הצמחי שלה, תשתמשי בקפה טעים. לדעתי יהיה טעים.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה רבה


 
למעלה