מה דעתכם?יקר מידי? מכירים יותר זול?
אני סובלת מאקנה כבר מגיל 14-15(אני בת 25) ,ושום קוסמטיקאית או תכשיר לא עזר לי לגמרי,ולא רק שלא עזר גם נראה לי שנשארו לי סימנים אדומים כתוצאה מהפצעים ומהטיפול הלא נכון בהם. השבוע קיבלתי המלצה מחברה לעבודה שסבלה מכתמים ופצעים בגב,שעברה טיפול במכון קוסמטי רפואי ועכשיו הגב שלה חלק.הלכתי היום לייעוץ ואני אפרט כאן את דרכי הטיפול והמחיר ,ותגידו לי מה דעתכן האם זו הוצאה גבוהה מידי בשביל לגרום לי להיות מסוגלת לצאת לרחוב בלי מייק אפ? הטיפול יהיה ב3 שלבים: 1.תכשירים יקרים שאשתמש בהם למשך חצי שנה הכוללים:לחות,סבון,פילינג ,משקם עור ועוד משהו.תכשירים אלו אמורים לרפא לי את הפצעים הקיימים ,ולהמיס קצת את שכבת העור העליונה. 2. 5 טיפולים של פילינג אותם אני אעבור במכון שמטרתם למחוק לי לגמרי את הכתמים מהפצעים. 3. וזאת המטרה העיקרית לגרום לכך שלט יחזרו עוד פצעים ע"י תפרט לתזונה שמתאימה לי וע"י תוסף של קומפלקס בי ואבץ. היא חותמת לי על הצלחה,היא תהיה ערבה לכך שהתוצאה תהיה מספקת ואם היא לא תהיה מספקת אני אמשיך לבוא לטיפולים עד שאהיה מרוצה,ואם גם נגיד אסיים את הטיפולים ואחרי כמה זמן יצוצו לי פצעים תמיד אוכל לבוא ולקבל טיפול ללא תשלום. סה"כ הטיפול כ4000 ש"ח. האם זה נראה לכן שווה? האם אתן מכירות עוד מקומות שעושים דברים כאלה כדי שאוכל לעשות סקר שוק קטן? מודה מראש.