מה דעתכם? "יריד לגברים בלבד" - תלכו?

מה דעתכם? "יריד לגברים בלבד" - תלכו?

קיבלתי קומוניקאט שבו נאמר כך: "יריד הגברים הראשון בישראל, יתקיים בחודש יוני. היריד יהיה פתוח לכניסת מבקרים מעל גיל 18 בלבד, במשך 8 שעות בכל יום, בין השעות 17:00-01:00, ויציגו בו עשרות חברות מובילות מתחומים שונים: גאדג'טים, אופנה וטיפוח, ספורט, רכב, אופניים, קעקועים, ציוד צלילה, ג'ט סקי, הלבשה תחתונה, ספורט אתגרי, סנוקר, צלילה ודייג, הנעלה, תכשיטים, ועוד. הרעיון הוא ליצור אירוע חוויתי גדול, שירכז בתוכו את כל תחומי העניין ויאפשר תערוכה מגוונת ומושקעת של מגוון מציגים הפונים כולם לסגמנט הגברי, במקום אחד. הכניסה לתערוכה תהיה כרוכה ברכישת כרטיס בעלות סמלית. מארגני האירוע מתכוונים לנצל עד תום את התאריך שבו מתקיים היריד, שיאה של עונת המונדיאל, על מנת למשוך למקום קהל גברי רב. לצורך כך, באזורי התערוכה יוצבו מספר מסכי ענק, שהגדול שבהם משתרע על 200 מ"ר, ויוקרנו משחקי המונדיאל הבולטים של אותם ימים." תלכו לאירוע כזה, מעין חינגת שופינג כל-גברית?

goldy

New member
זה בטוח בת"א...../images/Emo67.gif

אפשר צילומים להמחשה? למה דווקא כדורגל? מה אם מענין אותי החלקרח?

זה בגני התערוכה, אם אני זוכרת נכון

קיבלתי רק אילוסטרציות כי זה הראשון שנערך, ואין לי מושג. מאחר שפולני שונא כדורגל ושופינג באותה מידה, הוא ממש לא האדם הנכון לאירוע הזה, לכן פניתי לגברים פחות מעצבנים.

goldy

New member
משנה מאוד מה קונים

אני לא חושב שתמצאי את עצמך קונה בחנות לחומרי בניין ו-או בסוכנות ייבוא למכוניות.

דבר בשם עצמך ../images/Emo6.gif

אני הייתי שיפוצניקית כדי לממן את הלימודים (הג'וב הכי טוב שהיה לי בחיים) וגם רכב לפעמים צריך להחליף. ברור שמשנה מה קונים, לצערי אני פשוט לא יכולה לתת לך עוד מידע על האירוע כי זה מה שהם שלחו. לא בטוחה שהם עצמם סגורים על האופי המדויק, מה גם שזה אירוע חדש וייקח לו זמן לצבור אופי ותאוצה.

Shy Guy

New member
נשמע די מעניין. :)

השאלה האם תהיה חלוקה יחסית שווה בין כל התחומים האלו או שהם די יזנחו ורוב היריד יתרכז במונדיאל..?
בכל מקרה, אומנם יוני עוד רחוק, אבל לא אתנגד לבחון את היריד, במידה ותהיה לי אפשרות. :)

eboy10

New member
הרעיון מוצא חן בעיניי...

אבל אני בטוח לגמריי שהאופנה שתהיה שם תהיה סגנון אחר לגמריי מאשר הדברים שאני אוהב + יהיה דגש על כל דבר (בעיקר המונדיאל) חוץ מאופנה. נוסיף שזה יהיה רחוק ממני, במרכז וקיבלנו.... לא, אני לא אלך לאירוע כזה

k976

New member
נחמד לאללה בכיף

אשמח לקבל עידכון מתי יש ירידים כאלו המון תודה לך . בחיוך חגי

למעלה