מה דעתכם להצעה החדשה של משרד האוצר

מה דעתכם להצעה החדשה של משרד האוצר

האוצר עכשיו מציע הקלות מס לבעלי שכר נמוך מדובר שמ-1 לאפריל (רק רגע זה יום השקר הגדול
) בעלי שכר נטו של 3,000-4,000 יקבלו תוספת של 53 ש"ח בשכרם.. לי זה נראה ממש כמו "מס שפתיים" לא כן ???

שרה&הודיה , האוצר דואג למלא את

קופתו. לא משנה על חשבון מי. העיקר שיהיו להם כיסים מלאים. משתאות, בתי מלון חינם, תרופות חינם גם לנכדים ועוד ועוד. אנחנו לא חשובים. ב-53 ש"ח , ניתן לקנות בקבוק אנטיביוטיקה אחד לילד או 10 ככרות לחם או.... מעניין שיש כסף אבל מנותב לצינורות הלא נכונים.

כל כך חבל שככה המדינה נראית ../images/Emo10.gif

מי יתן ובעזרת השביתה של הנכים אולי משהו ישתנה אולי ???? אבל האטימות של נבחרי הצבור פשוט כואבת...

התחרפנתי- בשביל זה איני עובד!

קראתי את הכתבה אחרי הודעתכן. אם הבנתי נכון,- 1. כנכה 100% כל עוד ביטוח לאומי ימשיכו לשלם לי דמי נכות 100% של פחות מ 3000 נ ט ו(!!) - לא אקבל אגורה מה"מתנה למסכנים" הזו. 2. אם וכאשר אתחיל לקבל בכום זה, אתחיל לקבל "רק עוד 52 שקל"- אשר ילכו ויקטנו ככל שאקבל יותר, עד שאקבל נטו 4000 שקל. לידיעתך, יו"ר ההסתדרות עמיר פרץ הח"כ "נובח בחוצות" כי הולך הוא לעשות חוק שכר מינימום "לפי 1000 $" והדולר כיום כ 4.60 שקל. 3. ה"מתנה למסכן עד מכסימום 52 שקל " תינתן לי אך ורק עם ההכרה בי כנכה בעל מונופול על הנכות בכלל- במסגרת ההגדרה של חוק ההסדרים ותיקונו. התחרפנתי. לאא! לא רוצה "מתנה למסכנים"- ואל תקראו לי מסכן. אני נכה- ובעד "ההבדל הקטן הזה"! איני רוצה מונופול על הנכות בישראל, ולא רוצה להיות תחת פיקוח הממונה על ההגבלים העיסקיים- כי זה המוסד שהחוק הזה ממנה לפקח על בעלי הגבל עיסקי- ואין תקציב למי שלא עומד בביקורת כזו. מצטער - מסרב להיות מוגבל לפי חוק של הגבלתי. התחרפנתי האם הבנתי שאתן שמחות להצטרף למונופול על הנכות "שלי"? בואו וקבלו גם את הכאבים שהם חלק אינטגרלי- וש- חח- רר- ררו אותי ממנו!

למעלה