מה דעתכם לנסות שיעורי קונג פו

vodopad

New member
מה דעתכם לנסות שיעורי קונג פו

המותאם לכבדי שמיעה?? אני לא מפלה אף אחד ואני יודעת שאתם מתפקדים יפה בכל מיני חוגים בשביל שומעים, כי גם אני לקויית שמיעה והלכתי להמון חוגים של שומעים והיה לי סבבה.. בכל אופן, השבוע אני הלכתי לשיעור קונג פו בהנהלת בן טל שחר, שהיה מגניב ממש... במהלך השיעור הבנתי שהמורה מסביר הרבה דברים וניתן להבין זאת, אך גם הבנתי שישנם כמה תרגילים מסויימים שאי אפשר בזמן ביצועם להסתכל כל הזמן על המורה לדוגמה, מדיטציה, שכיבה על הרצפה ובו זמנית לעשות את מה שהמורה אומר וכולי... אז דיברתי עם המורה והוא הציע רעיון שהוא ילמד קונג פו ובשיעור הוא יעביר את כל מה שצריך ללמוד על קונג פו אך בשיטה אחרת שתקל יותר על כבדי שמיעה.. הוא הציע לתת מספר שיעורי ניסיון ואם הכל יעלה יפה הוא יוכל לארגן את השיעורים במסגרת קבועה.. אז מה דעתכם? רוצים לנסות? זה יהיה ממש מגניב... תגיבו בבקשה...

Proxy18

New member
בקשר להודעה...

היי וודופד, מה נשמע? הרעיון שלך מצא חן בעיני... מאוד... יש לי כמה שאלות קטנטנות: איפה מתקיימים השיעורים? באיזה עיר? כמה עולים השיעורים? זה רק לכבדי שמיעה? בכל אופן... רעיון טוב... מקווה שאוכל ליישם אותו... אם יש לך אייסיקיו או דרך כלשהי ליצור איתך קשר אז אשמח.. תמיד רציתי לכסח מישהו...

Catty

New member
מתי יהיו השיעורי הנסיון ללקו"ש?

אני אשמח לבוא אך רוב החופש אהיה עסוקה...

vodopad

New member
השיעורים הרגילים לשומעים מתקיימים

בת"א, הרוב בפארקים (אני חושבת, הייתי רק בשיעור אחד שהיה שיעור ניסיון). כמה עולים השיעורים אני לא יודעת בדיוק כי בן (המורה) נתן לי רשימה של מגוון שיעורים ובהם כמה כל סוג של שיעור עולה.. לדוגמא, קונג פו, אומנות היכולת, מדיטציה ועוד כל מיני.. אפשר ביחד, אפשר בנפרד איך שרוצים... כל עניין קיום שיעורים ללקויי שמיעה זהו רק רעיון, זה עוד לא קיים, לכן אני רוצה לארגן פה קבוצה מספיק גדולה של אנשים שתוכל גם לדבר עם בן ותוך כדי כך מקווה שתהיה אפשרות לארגן שיעורים במיוחד לכבדי שמיעה.. הכל עניין ניסיוני. הוא רוצה לדבר איתכם ולראות איך הוא יוכל לדבר איתכם וללמד אותכם את קונג פו ועוד.. אם הכל יעלה יפה אז הוא יקיים את השיעורים במסגרת קבועה.. אז יאללה תתחילו ליצור קשרים, תדברו ותציעו.. כשאראה שיש מספר מעוניינים גדול, איצור קשר עם בן ואח"כ תיצרו איתו קשר...

Proxy18

New member
איך אפשר ליצור איתך קשר?

צר לי שאני כזה נודניק... ומה טווח הגילאים? כלומר, יש הגבלה של גיל או משהו כזה?

Proxy18

New member
סורי...../images/Emo9.gif

לא שמתי לב שקיבלתי הודעה ממך במסר האישי... תודה על התגובה המהירה... אשמח ליצור איתך קשר..

vodopad

New member
זה בסדר..

אין הגבלה של גיל, זה פתוח לכולם... יש עוד מישהו שמעוניין ללכת לשיעור קונג פו?? יאללה בואו תירשמו, כי אם לא, זה לא יתקיים שכן זה רק בגדר רעיון.. אני צריכה מספר אנשים שיתקיימו כקבוצה ושלהם יהיה מוטיבציה לדבר עם המורה.... קדימה... זה יהיה כיף...

Catty

New member
פה פה פה?

חח אני נרשמת
אבל חשוב לי לדעת מתי יהיו השיעורים מכיוון שבקיץ כמעט כולו תפוס לי... ואם זה יתחיל בכלל שנה הבאה אז אצטרך להעביר דברים... תודה

vodopad

New member
זה רק רעיון, השיעורים עוד לא קיימים

כשאראה שיש לפחות 5 אנשים אז נדבר עם בן ונדע מתי יהיו השיעורים...

למעלה