מה דעתכם לעשות מפגש פורום?

DannyJJ

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

ואפילו מקפיץ את זה כי זה כבר למטה

ny22

New member
מנהל
בתור אחד שקצת מבין

ככל שיהיו יותר מכתבים זה יותר משפיע. היחס כיום הוא ש-1 מכל 400 כותב מכתב. לכן עבור כל מכתב שתכתבו זה יחשב כ-400 איש. (שמעתי את זה מיועץ פוליטי). לכן על כולנו לכתוב מכתבים מהסוג הזה לרשות שדות התעופה. כל הכבוד ארז על היוזמה והמשך כך! (גם אני מתכוון לכתוב כתב לרשות שדות התעופה). שיהיה בהצלחה לכולם!

כבאי

New member
ארז אני אולי ישמע אופטימי אבל

אם ראית את הסרט חומות של תקווה אז תדע למה אני מתכוון אולי תשלח להם מכתב למייל כל חודש או כל שבוע ? אם אתה לא רוצה תן את המייל שלהם אני יעשה את זה

כבאי

New member
ראיתי את התגובה שלך ..

אבל במשרדי ממשלה אם אין לחץ אין מה לדאוג לעומת זאת אם חברי הפורום התגייסו ואני בטוח שיש כאן כאלה נפציץ אותם במיילים כל שבוע . בסוף נקבל תשובה ועד שהיא לא תהיה חיובית לא נישקוט

ארזS

New member
יפה שראית. לא יפה שלא הבנת...

סבלנות לא מזיקה אף פעם. אם יענו לי בשלילה [וסליחה שאני פסימי אבל ככה אני חושב...] תוכלו לכתוב גם כן. אבל אני מקווה שאף אחד עדיין לא כתב להם חוץ ממני ותנו להם את הזמן לעכל ולהגיב. אל תפציצו בבקשה. אם תפצינו אני חושב שהם יחשבו שיש להם עסק עם אנשים לא רציניים. זה מה שאתם רוצים? אני לא.

ארזS

New member
ברור, הרי זאת הכוונה שלי.

אתה לא חושב? מה נראה לך, שהייתי מפרסם את זה פה אם הייתי רוצה לארגן משהו לעצמי בלבד?

ארזS

New member
ועוד משהו . . .

אני רוצה לעשות את זה בצורה מסודרת עד כמה שאפשר. אם הם יראו שיש להם עסק עם אנשים מתלהמים [והפצצת מכתבים זאת התלהמות !] הם על בטוח יסרבו. אז סבלנות בבקשה !

RonGreen

New member
כל הכבוד על היוזמה

אכן, בארץ לא קיימת המודעות לחובבי התעופה, והביטחון הוא בעדיפות ראשונה תמיד. אם נוכיח להם שיש להם עסק עם קבוצה לא קטנה של אנשים אולי זה ישנה משהו אצלם והם יתחשבו בצורה מסויימת. ישר כח ארז, בוא נקווה שזה יהיה מאורגן ונשיג את מה שכולנו רוצים. אני מוכן לנסות לעזור במה שאני יכול, אני חושב שיש לי קרוב-רחוק משפחה שמנהל את שדה התעופה בראש פינה - שווה בדיקה! נקווה שהספוטינג יהפך פופולרי גם בישראל :) -Ron-

roy gabay

New member
מה המייל של הדובר שם של הרשות?

אני אסגנן לו משהו טוב

ארזS

New member
מה?

תנסח משהו יותר טוב ממה שאני ניסחתי ?

ארזS

New member
../images/Emo41.gif לדעתי זה לא טוב !

בבחינת "כל המוסיף גורע". תנו להם להתבשל קצת עם המכתב ששלחתי להם. אני יודע ממקור ראשון שזה הגיע אליהם. בואו נמתין לתשובה לפני שנשלח עוד. בסדר?

roy gabay

New member
מצוין ארז השאלה שלי

לפני כמה זמן שלחת להם את המכתב?

למעלה