מה דעתכם לתת טיפ מהעבודה שלכם?

מחשבות

New member
מה דעתכם לתת טיפ מהעבודה שלכם?

אני, למשל, משווק גז מרכזי. בלי פרסום ובלי להזכיר חברה בשמה, ניתן לעבור היום לגז מרכזי ללא תשלום. בטוח יותר יפה ויותר בטיחותי.

neko

New member
טיפ חצי-פרסומי

להשתמש בשרותי החברה שבה אני עובד (כסטודנט), שנותנים חוו"דים והשוואות מחירים למוצרים מכל הסוגים. לא, אין לי מניות בחברה, וממילא לא ניתן לקנות דרכה בארץ ככה שזה לא כ"כ פרסומי... אבל שווה לקרוא את חוות הדעת. קישורים FOLLOW...

AngeL WomaN

New member
לי אין..../images/Emo3.gif..

בכיתה ז', עוד לא צריך

love88

New member
אני דוקא סוף סוף עובדת, ואני תמיד

מחייכת לכולם, ומנסה להתבדח, וזה אפילו הולך לי, כי הבוס שלי, קרציה לא קטנה, אפילו הוא מחייך די הרבה מאז שאני שם. גם הזהרתי אותו שאני עלולה לעשות לו קפה ללא סוכר, כי אני שותה בלי. ואחרי כחודש זה אכן קרה, והכל היה די קליל והוא הבין אותי וחייך. ותאמינו לי, לקחת את כל יום העבודה בחיוך וקלילות.זה אותו פרק זמן. בילוי נעים בעבודה, ומקווה שגם לכם בן הזוג מכין את הכריכים לעבודה, עם פתק מתוק של אהבה וזה הכריך הכי טעים שיש. הכל אהבה וחיוכים. אין ברירה. היום עובד בכיף.

אבא אסא

New member
צאו להפסקה שלכם (לא זאת של הסיגריה)

אל תישארו כי צריך עוד קצת להתאמץ או רק לסיים משהו... אני לא מדבר על פרוייקטים, אני מדבר על היום-יום. חשוב לנקות את הראש 20-30 דקות מחוץ לעבודה, אפילו אם זה סתם קוראסון וקפה או ארוחת צהריים קלה. העבודה תחכה! זה ממני... (ועד היום לא מצליח ליישם את זה - מפגר!!)

ענתש

New member
קטן ואגוני לכל מי שעובד עם מחשב

מי שמכיר את זה יגיד "אההההה...." אבל תתפלאו כמה אנשים לא יודעים על הפטנט הקטן הזה (רק בשבוע האחרון גיליתי לארבעה אנשים): יש כפתור אחד למטה בסרגל של החלונות שהוא פשוט ממכר - אחרי כמה זמן לא מסתדרים בלעדיו. קוראים לו Show desktop (או הראה שולחן עבודה). כשלוחצים עליו כל מה שפתוח על המסך עושה minimize ואתם מגיעים ישירות ל-Desktop. הכפתור נראה כמו דף נייר שעליו מצוייר מלבן ועל זה מצוייר עפרון והוא ממוקם בתפריט ה"הפעלה מהירה" (לא יודעת את הכינויים בעברית...) או באנגלית ה-Quick Lounch. אם אתם לא רואים אותו את תלחצו קליק ימני על שורת המשימות (הסרגל הקופץ) תבחרו מאפיינים (Properties) ושם יש תיבת תיוג שנקרא Show Quick Lounch. ועוד טיפ קטנטן - תשתמשו בכפתור של החלונות על המקלדת (זה שמצוייר עליו הלוגו של Windows) הוא מאפשר לכם כל מיני קיצורי דרך - למשל: הכפתור הזה + E (האות מהמקלדת) פותח את ה-Windows explorer (הסייר). הכפתור הזה + F פותח חיפוש...

psa

New member
ענתש,תודה לך.עם כל הידע שלי במחשבים

אני שמחה ללמוד כל יום משהו שיקצר דרכים... טיפ משלי: בוורד להגדלת והקטנת גופנים : מסמנים את המילה/משפט ובעזרת CTRL+{ = מגדילים את הגופנים לגודל שרוצים CTRL + }=מקטינים את הגופנים לגודל שרוצים. בלי זה לא עובדת ....

למעלה