מה דעתכם? מחשבות על הTOUR הבא....

sexon4

New member
מה דעתכם? מחשבות על הTOUR הבא....

בעקבות המיני הופעה שהייתה לה בטיוואן (דבר שהכי קרוב למופע של ממש...) אני תוהה אם יש כבר רמזים למה הולך להיות בTOUR... ואני חושב שכן! אני חושב שהיא הולכת להוריד את כמות הצבעוניות והק'יציות בכמה רמות... התלבושות שלה יתחילו להכיל בעיקר שחור ועור עם צבעים מטאלים פה ושם, הרבה השתתפות של גיטרות וסולו סטייל מופע רוק וריקודים שלמים! בניגוד להופעה הקודמת שהיה רק ריקודון בפיזמון וכל שאר הזמן הייתה מסתובבת על הבמה מדברת ושרה.. עדין יהיו כמה קטעי פסנתר אקוסטי בשביל המנוחה... אבל שימו לב שג'ודס וBTW יש להם ריקודים מלאים בניגוד לBAD ROMANCE ואלחנדרו שיש להם חלקי ריקודים.. כנראה שהמופע הבא הולך להיות עם הרבה יותר דגש על ריקוד יותר מהוקצע וקבוצתי (סטייל מייקל ג'קסון כזה) :) מה אתם חושבים? חושבים שיהיה מופע קשוח? :)

Nens333

New member
גם לי יצא לחשוב בדיוק על זה...!

אני חייב לומר שאני פחות מתחבר לצד הרוקיסטי אפלולי הזה של גאגא ויותר לגאגא הקודמת והיותר צבעונית, אבל אני לא דואג בקטע הזה, היא תלך ותחזור לכל ז'אנר אפשרי במהלך הקריירה. מה שאני כן אוהב בסגנון החדש, זה באמת מה שאמרת לגבי הריקודים. פשוט כיף שיש ריקוד לכל השיר, שהתנועות זורמות עם הצלילים... זה יכול להפנט אותי! וחוץ מזה, חלק משיר לדעתי זה הריקוד שלו והתלבושות שלו. יותר נכון לומר שהשיר, הריקוד, התנועות, הבגדים ושאר המאפיינים הם חלק מהמוצר שאני הכי שם עליו דגש- הקליפ.

sexon4

New member
השפעות ג'קסוניות...!

כל הריקודי קבוצות והריקודי פופ עם התנועות החדות.. זה מזכיר לי קצת את מייקל...! והיא אמרה הרבה פעמים שהיא מושפעת ממנו... מה שאני אוהב בריקודים שעושים לה זה שעושים לה ריקודים ממש קלים בגלל שהיא לא רקדנית כזאת טובה אבל עדין יש מורכבות ויחודיות מרהיבות בתנועות (ראה ערך BAD ROMANCE) שבאמת הופך את זה למהפנט וגורם לך לרצות ללמוד את הריקוד בעל פה (גם לביאונסה יש את זה)!

Nens333

New member
לגמרי!

אני לא הייתי כל כך בעניינים בזמן של מייקל ג'קסון, אבל יש משהו בזה.

למעלה