מה דעתכם- מי מהשלוש עוד יחזור למכבי

parker36

New member
מה דעתכם- מי מהשלוש עוד יחזור למכבי

היה לי ויכוח קטן עם חבר... אני אומר שמהשלוש שהם שאראס פארקר ובאסטון יחזרו למכבי 2 שהם פארקר ובאסטון משום שאם שאראס חוזר לאירופה לפי דעתי הוא חוזר לבארסה... לפי דעתי גם אם הם לא יחזרו בתור שחקנים פעילים אני די בטוח שיעשו עוד משהו כמו 10 שנים משחק הוקרה כשירכיבו את הקבוצה של 2004 מחדש וכולם יבואו לשחק. אז מה דעתכם? מי יחזור ללבוש תמדים של מכבי בתור שחקן פעיל? מי יחזור אבל רק למשחק הוקרה?

Thierry Henry

New member
אתה קצת טועה,

אבל שאראס כבר חזר לאירופה ודחה הצעה ממכבי בפגרה האחרונה לטובת פנא'... באסטון לדעתי לא יחזור לישראל כי אין לו מה לחפש פה יותר. ופארקר? אולי יעשה קצת סקאוטינג למכבי אחריי שיפרוש.

parker36

New member
אופס... הרגע קמתי... התכוונתי שאולי

יחזור לאחת מהקבוצות בית שלו... לבאסטון אין מה לחפש בNBA הוא לא משחק שם...

יו45

New member
לדעתי שארס ופארקר יחזרו

פארקר כשיגמור את החוזה בטורונטו, אחרי 3 שנים מדהימות ושארס כשיגמור את החוזה בפנא`. לא חושב שמכבי תבנה עליהם מקצועית אלא יותר כסמלים שיביאו קהל עצום. בכלל הייתי מיעץ להם להשקיע הרבה מאוד כסף בצמד הזה כי כמות ההכנסות שהם יכולים להביא היא עצומה . האמת, הם בטח חושבים על זה לבד ולכן אני חושב שהם יחזרו.

trigotrigo

New member
מכבי לא צריכה להיתקע בעבר כדי למלא אולמות.

אין שום ספק ששאראס, באסטון ופארקר הם שחקנים מצויינים, שנותנים לכדורסל את הנשמה, מביאים תוצאות, ושבמכבי הם היו חוליות משמעותיות בדרך לתארים של המועדון. למרות זאת, במשחקי יורוליג היכל נוקיה מפוצץ כמעט עד אפס מקום, ולהביא שחקני עבר רק כדי למלא אותו זו טעות. מכבי, כקבוצת מפתח בכדורסל הישראלי, צריכה לפתח כשרונות חדשים ולא לסמוך על הסוסים הזקנים שיעשו את כל העבודה.

שומו

New member
לכולם יש סיכוי לחזור

AP עשוי לחזור לעונת פרישה (הסיכוי הקלוש ביותר מבין ה-3), שאראס יחזור אם לינור תשכנע אותו- ואם מכבי תציע לו סכות חסר תקדים מבחינתה (הגיוני, אבל לא ריאלי) ומייס עשוי לחזור כשיחזור לאירופה- במיוחד אם פיני\דייוויד יאמנו את מכבי שהוא יהיה- הרבה תלוי במערכת (למה לא
).

לדעתי אם שרף יאמן בשנים הבאות

שאראס ודאי לא חוזר. באסטון, צולע.. אולי כן, אבל רוב הסיכויים שלא. אז נשאר רק פארקר לעונת פרישה או משהו, אבל לבנתיים הוא פורח שם, אז מה הסיכוי בעצם?! שאראס בקושי מתאים את עצמו ביוון. הוא די טוב, אבל הפוטנציאל עדיין לא ממומש עד הסוף. אוברדוביץ` כנראה לא מתאים לו. פיני, בלאט, ספאחיה מתאימים לו פיקס! באסטון עושה הגנה די טוב, וגם בהתקפה אין לו תחליף בתנועה ללא כדור(אליהו גם טוב בזה, ולכן הוא מצויין עם ניקו), אבל עדיין.. העמדה הזאת עמוסה לעייפה, ואני לא רואהאת מכבי משחררת מישהו בסוף העונה. ואם ניקו עוזב, אז בכלל אין מצב! אלא אם יביאו רכז מהשורה הראשונה. באסטון תלוי במשחק קבוצתי. בכל אופן, עונת 05 הייתה יותר טובה. אם תלחץ עלי אסביר את עצמי.

parker36

New member
לא אמרתי העונה...

התכוונתי עד הפרישה שלהם... כמו שהרוב פה אמרו פארקר יחזור לעונת פרישה לדעתי... באסטון יבין מתישהו שאין לו מה לחפש בארה"ב... ושאראס... ה' גדול

למעלה