מה דעתכם/ן על (כמה) שירים לאירוויזיון השנה

tzachy

New member
מה דעתכם/ן על (כמה) שירים לאירוויזיון השנה

לשיר הישראלי מסתבר יש תגובות טובות לפחות ביוטיוב וכמות צפיות די גבוהה (אבל זה לא ממש אומר משהו, ראיתי בשנים קודמות תגובות כנ"ל ובסוף השיר הישראלי לא הגיע בכלל לשלב הגמר..). בגדול, השיר מעניין, מיוחד וקליט, אם כי השאלה אם הוא מתאים לטעם של רוב המדינות המשתתפות (לגבי זה, יש לי ספק).

אני דווקא אוהב את השיר של דנמרק. יש שיגידו שיר קיטשי או משהו בסיגנון שנות ה60' או החיפושיות (לטעמי בשנות ה60 עשו מוזיקה טובה...)., אני פחות כרגע נכנס להגדרות. אני פשוט אוהב את הקצב והשמחה (היחסית) בשיר

האמת שלא שמעתי בכלל את כל השירים...
אם יש לכם/ן עוד שירים כנ"ל (או מהנ"ל) לטעמכם/ן, מזומנים/ות לשרשר

נעמי155

New member
אני אוהבת את השיר של נדב

אני חושבת שהוא קיצבי ויפה, למרות שהלחן אפעס אוריינטלי, הבת שלי אומרת שאין בו שום דבר שמסמל ישראליות
אמרתי לה שכל שירי ההורה למינהם, לא ממש הוכיחו את עצמם.. וחוצמזה , אולי אם ישמעו לחן שמזכיר להם מדינות אחרות
ישכחו לרגע כמה הם לא אוהבים אותנו, וייתנו ניקוד כמו שבאמת מגיע לשיר, ולא ניקוד פוליטי.

צרפתי מיקס חמוד, של זוכי האירוויזיון משנת 1956-2012.

tzachy

New member
יש בו גם סגנון מזרחי (+ שיר מעניין נוסף: אנגליה)

שזה גם ישראלי, אבל יש בו גם משהו היפ-הופ-י כזה(?), אז אולי זה מה שיגרום לו למצוא חן בעיני קהלים שונים ובכל זאת להפתיע. נחזיק לו אצבעות (אם כי אני סקפטי... ללא קשר לפוליטיקה. לא הכל זה פוליטיקה).
שירי ההורה למיניהם דווקא זכו בזמנו, כמדומני, במקומות יחסית גבוהים.

עוד שיר ששמעתי מאז שפתחתי את השירשור הזה, הוא השיר האנגלי. מעין שיר בסיגנון סווינג של שנות ה20 של המאה הקודמת (צריך להתרגל להדגיש של המאה הקודמת... עוד בסה"כ 5 שנים כבר יהיו שנות עשרים של המאה הזאת...) בשילוב מוזיקה ואפקטים מודרנים.

שיר fun כזה עם סטייל אנגלי.

לי בא

New member
אני לא חובבת אירוויזיון

גם לא הקשבתי לשיר הישראלי,
קצת מגעיל אותי הקיטש הזה.
דובר הרבה על הצבעות פוליטיות אינטרסנטיות,
כך שסביר להניח שאין לנו סיכוי.

נעמי155

New member
נאלצת להסכים איתך, והלוואי ואתבדה

האמת ששנים אני כבר לא צופה... מאז שישראל התחילה להשתתף אחת ל..
ויתרתי, אחר כבוד, על הרעיון.

tzachy

New member
אז השנה, יש לך הזדמנות לתתת צ'אנס...

ומי יודע? אולי תופתעי לטובה...

tzachy

New member
יש בזה לא מעט קיטש

אבל יש גם דברים טובים - להקה אדירה כמו אבבא, יצאה מהאירוויזיון ולמרות הכל כמעט תמיד יש שם כמה שירים מעניינים.
מה שכן, עם השנים והצטרפות כל-כך הרבה מדינות, זה כבר הפך קצת למשהו המוני ואיבד מהכאילו אינטימיות שהיתה פעם ועדיין... אני לפחות אוהב את התחרות הזאת...

למעלה