מה דעתכם נעשה דיון קבוע

punky brewster

New member
מה דעתכם נעשה דיון קבוע

כל פעם נבחר בצורה אקראית את אחד המשתתפים ונדון בו, מהלכיו, טקטיקת המשחק שלו וכו. בשביל שזה יהיה הוגן וללא ספוילרים אני מציעה שנבחר ונדון רק בעונות ששודרו בארץ. אני מציעה את כריסטי מהישרדות 6 כי לדעתי היא המתמודדת הכי סתומה בסדרה. כריסטי סמית עונה 6 אמזונס - שבט ג'בורו זמן במשחק -33 יום עיסוק- עבודה עם חרשים (למי שלא יודע כריסטי חרשת) לדעתי כריסטי בין המשתתפות המפתיעות בהתחלה אך הטיפשות בסוף בגלל שהיא התנדנדה בין הברית עם רוב להצטרפות לגנה והיידי ובנוסף במועצת השבט היא הכריזה "אני שולטת במשחק הזה" טעות די נוראית להכריז דבר כזה במשחק כזה. למרות ההערה המיותרת אני ממש הופתעתי מהמשחק החזק שלה, ומהעובדה שהיא הוכיחה לכולם שבהישרדות הכל אפשרי. תכתבו מה דעתכם

רעיון טוב.

טוב, כריסטי, לדעתי היא בחורה מקסימה ומתוקה אבל, הסיבה שנשארה כ"כהרבה זמן נראה לי זה מרחמים, לא מצאתי שהאישיות שלה חזקה מספיק, ובאמת לקראת הסוף היא נעשתה שחצנית עם יותר מידי ביטחון עצמי. אולי אפשר להוסיף ציון לכל אחד? שלי לכריסטי: 4

neta333

New member
דעתי-

אני חושבת שכריסטי אכן הייתה אחת המתמודדות הגרועות,אם לא הכי גרועה בתולגות הישרדות (לפחות מהעונות ששודרו ב-AXN). בפרק האחרון שלה היא לא הצליחה להחליט עם מי ללכת-והכריזה על כך ל2 הבריתות. למה היא עשתה את זה? אם היא הייתה מבינה את המשחק-היא הייתה אומרת ל2 הבריתות שהיא הולכת איתם, ורק בסוף הוחרת עם מי באמת ללכת. בהתחלה אהבתי אותה, בגלל שאהבתי את העובדה שהיא חרשת ומתמודדת עם זה ביומיום שלה, והיא הצליחה השגים די יפים בסדרה. אחרי שהצלחתי להתגבר על עובדה זו-שהייתה היחידה שהחזיקה אותה במשחק מבחינתי-התחלתי בכל פרק להתפלל שישלחו אותה הביתה ולא הבנתי בכל פעם מחדש מה היא וד עושה בתוכנית. אני חושבת שהדיון האמיתי צריך להיות על עונה 6 בכלל ולא רק על שחקן ספציפי. אני חושבת שעונה 6 הייתה העונה עם הכי הרבה סוטים-או לפחות הכי הרבה סוטים שהקצינו את זה. העונה הזו היא העונה האהובה עליי מסיבות רבות- חלקן בגלל רוב וחלק בגלל שאר המתמודדים הממש מטומטמים שהאמינו לו. מגיע לרוב לנצח!

Confide In Adam

New member
הגזמתם קצת..

היא ממש לא המתמודדת הכי גרועה או הכי סתומה בתולדות הסדרה, אפילו לא קרוב. אתם רוצים להגיד לי שהיא יותר גרועה מכל השחקנים שאפילו לא שרדו את הפרק הראשון בעונות שלהם? יש הרבה מאוד שחקנים אחרים שהיו הרבה הרבה יותר גרועים (רק מהעונה השישית עולים לראש בין היתר ג'ואנה עם כל האנטי שלה לאליל החסינות, רוג'ר השוביניסט, אלכס שאמר לרוב שהוא הולך להדיח אותו, מת'יו שאמנם הגיע לסוף אבל לא היה לו מושג מה קורה במשחק ומה הולך מסביבו והגיע לאן שהגיע רק בזכות רוב) היא אמנם עשתה טעות טיפשית, אבל בכל זאת הגיעה למקום השישי שהוא מאוד מכובד. ולא השאירו אותה כי ריחמו עליה, אלא פשוט כי היא לא היוותה איום.

neta333

New member
לא התכוונתי

לא התכוונתי שהשאירו אותה בגלל שריחמו עליה, אבל היא נשארה בין האהובות עליי עד לאמצע בגלל שריחמתי עליה.. אני חושבת שהשאירו אותה רק בגלל שהיו צריכים את הקול שלה ולא מסיבה אחרת. ולא,אני לא חושבת שהגזמתי כשאמרתי שהיא אחת המתמודדות הכי גרועות במשחק. אני לא חושבת שזה נכון להשוות אותה אל אלה שעפו ראשונים,בגלל שלהם לא הייתה את ההזדמנות לשחק ולא ממש יצא לנו לראות אם הם טובים או לא.

למעלה