מה דעתכם על אהבה ממבט ראשון?

יש קליק ממבט ראשון

פעם זה קראה לי למזלי
אז אני יודעת על מה הרוב מדברים

הקטע שלי היה שהבחור היה יותר ביישן ממני לא יזם, לא התקשר, לא זרם

{אני אומנם לא ביישנית ולא מגדירה את עצמי ככזאת אך בהחלט בפגישה ראשונה בעלי הניסיון כשרואים אותי לא זורמת לנשיקה וכאלה חושבים שאני ביישנית.
מה שהם לא מבינים זה שגם אם דייט היה נפלא וחלומי אני לא מרגישה בנוח לנשק כל אדם זר שאני נפגשת איתו בדייט ראשון.

וגם אני לא ממש אוהבת להתנשק {נו אם הוא חתיך כמו ההוא שהיה לי קליק איתו אז באותה הפגישה לא הורדתי תעיניים מהשפתיים שלו וממש פינטזתי שאני מנשקת אותו }

Reyn

New member
אהבה- לא. היווצרות עניין רומנטי/מיני - כן.

יש לחוה אלברשטיין שיר

http://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=383&wrkid=1713
"כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב". תמיד כשמדברים על אהבה ממבט ראשון אני נזכרת בשיר הזה.

ובאשר לדבר עצמו - זאת לא אהבה. כמו שחוה שרה, זה דבר מאוד שטחי, יותר עניין של פנטזיה שמתבססת על רושם ראשוני מאשר אהבה.

dori78

New member

אחלה שיר, אני חולה על חוה באופן כללי.
אני לא בטוחה שהשיר הזה הוא דגומה טובה לעניין של אהבה ממבט ראשון.
שם זה יותר בחורה שיש לה איזו "תבנית" של זוגיות והיא מחפשת את מי לשבץ פנימה.
אני חושבת שכשמדברים על אהבה ממבט ראשון, מתכוונים יותר לאיזו כימיה (אולי מינית) שפשוט "נמצאת באוויר".
אין בזה בעיניי שום דבר עמוק או רציני, אבל קרה לי פעמיים שהרגשתי מין התאמה לא מוסברת למישהו אקראי שלא הכרתי לפני כן.

Kagg6

New member
יש דבר כזה

ואני חוויתי את זה אישית!

נדיר ביותר אבל זה קיים.

not lonely

New member
תמיד חשבתי על זה

אבל כנראה שזה לא קורה כלכך מהר.
הסיכוי של זה כלכך נמוך.
צריך להיות במקום הנכון בזמן הנכון ואז שם היא תופיעה. האחת.

TheShining

New member
רציתי לומר, שעם הניסיון, מגיעה גם האינטואיציה

אתה כבר יודע מה עושה לך את זה, מה מדליק אותך ומה גורם לך לרצות להעמיק את ההכרות.
ואז, כשמתחילים לשוחח במציאות, או באינטרנט, כבר חשים את הפוטנציאל.
אתה צודק שזה נדיר יחסית, אבל זה קורה. כימיה אמיתית היא אכן דבר מיוחד במינו.

Berethor

New member
לא מאמין גדול בזה

מעדיף אהבה אחרי הכרות קרובה, ועם אדם שאני חושב שמתאים לי, לא עם אדם שאני בקושי מכיר ובקושי יודע עליו משהו. מחושב מדי לזה.

TheShining

New member
קרה לי לפחות פעמיים, שהקליק הראשוני

היה מאוד חזק. זו לא אהבה ממבט ראשון לדעתי, אלא הדלקות ממבט ראשון. התלהבות. תשוקה עזה. חיבה. שיחות אל תוך הלילה. רצון לחבק ולא לעזוב.
ההתלהבות הראשונית מובילה להתאהבות. האהבה מגיעה הרבה אחרי, כשכבר מכירים היטב ומקבלים זו את זה עם כל היתרונות, וגם עם כל החסרונות.

Light18m

New member
עונה לעצמי

לי אישית זה קרה עם שתי האקסיות שלי-
גם עם נלה ביום הראשון של היפה והחנון וגם השניה.

טום גיא

New member
מבט

קרה לי כמה פעמים משהו כזה, ממש כמו בסרטים.

פגשתי בחורה. בסיטואציה כזו שבה הייתי טרוד בכל מיני עניינים אחרים או עסוק בסידורים. לא ממש חיפשתי כלום ולא ממש הבחנתי בה עד לרגע שבו הייתי צריך לדבר איתה (למשל מלצרית בבית קפה, או מישהי שעומדת לפני בתור ואני רוצה לשאול אותה משהו). ואז ברגע שהבחנתי בה העיניים שלנו התמגנטו. פשוט הסתכלנו אחד על השניה ולא יכלנו להפסיק. בראש שלי זה הרגיש כמו רבע שעה עד שנאמרה המילה הראשונה, וגם אחרי שכבר התחלנו לדבר זה הרגיש כאילו אנחנו מדברים ממש לאט. כמו מתוך חלום. פשוט שקענו לתוך זה והשיחה שהיתה לנו היתה רק הרקע לאיזהשהו חיבור כל כך חזק שהיה ביננו שלא היה קשור לשום מילה שנאמרה. גם אם נפרדו דרכנו לאחר מכן, המשכתי ללכת כמו על ענן, כשאני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר. פעם אחרת פשוט שנינו הפסקנו את מה שעשינו כשנפגשנו והלכנו ביחד למקום אחר (בסיטואציה הזו פשוט אמרתי באיזהשהו שלב "בא לך ללכת לאנשהו עכשיו" והיא אמרה "כן").

זה כנראה מאוד נדיר כשזה קורה, ותלוי במצב הרגשי של האנשים. לא הייתי אומר שזו אהבה. אחרי זמן מסוים מתפוגג הענן הזה ופתאום אנחנו מבחינים ששנינו שני אנשים לא קשורים שאיכשהו נסחפו. אבל זו תחושה מטורפת שכל העולם עוצר בשביל שני אנשים, ובצורה כל כך לא צפויה, באמת חוויה מדהימה.

אריאל362

New member
מאמין בכל ליבי

קשר רגשי בין שני אנשים, לא רק זוגי, גם חברי, נוצר עוד לפני ההכרות בפועל
אם באים בלב פתוח מזהים את הכימיה באופן מיידי

זה החלום הצעיר הכי טוב

אבל רכיב מאוד חשוב, לפחות בחי, מדבר על היכולת להכיר ולאפשר הפתחות
שמתי לב שעם השנים המשקל למראה חיצוני הלך ופחת,
במקביל הצורך להכיר ולהבין את זו שמולי הולך וגובר
המשמעות היא גם לשים הצידה את האנרגיה המינית
זה מוריד מתחים וציפיות, ובהחלט מנעים את הזמן.

lucky one

New member
אהבה ממבט ראשון

לראות מישהי שמוצאת חן בעינייך בפייסבוק, להיכנס לפרופיל ולראות איזה מוזיקה היא שומעת, מאיפה היא ומה היא עושה, איזה פוסטים היא מעלה, איך היא כותבת, איפה היא מסתובבת, עם מי מצטלמת והאם היא אוהבת בנים "יותר מדי".
אם זה נקרא אהבה ממבט ראשון אז אני יכול להתחבר לזה

למעלה