מה דעתכם על איטליה?

מה דעתכם על איטליה?

אני יודע שהיא לא תגיע רחוק (אבל אני מקווה שכן) מה דעתכם בכללי על הנבחרת הזאת? באיזה שלב נראה לכם שהיא תסיים? לי אישית ניראה שבשמינית הגמר או אפילו ברבע היא תסיים

אורדי12

New member
דעתי על איטליה

נבחרת בין החזקות בעולם, עם שחקנים כשרוניים ברמה בלתי רגילה, שאני אישית מאד אוהב (טוטי, דל פיירו, קנבארו, בופון, מלדיני...). צורת המשחק שלה היא לא מהיפות בעולם, אבל בהחלט מהמעניינות (לאוהבי משחק טאקטי חכם ואגרסיבי). לדעתי איטליה הולכת להגיע רחוק במונדיאל הזה (חצי או אפילו גמר) אבל זה מאד תלוי בכושר של טוטי ודל פיירו ודי ואיו אם אני טועה גם זומן. אם אלה יהיו במיטבם וטרפאטוני לא יעשה שטויות כמו שעשה צ´זרה מאלדיני ב-98, לאיטליה יש סיכוי טוב להפתיע ולזכות.

וזאת בדיוק הסיבה שאני אוהב אותם

יש להם שחקנים טובים וזה בדיוק סוג המישחק שאני אוהב טאקטי חכם ואגרסיבי

גלעד2287

New member
איטליה....................

איטליה נבחרת מעולה פשוט מעולה אדירה אבל העניין הוא שהיא צריכה לשחק בסיגנון שונה מהסגנון של יורו 2000 הבונקר בקושי עבד אז - והוא בטח שלא יעבוד במונדיאל, במיוחד לא נגד קבוצות דרום אמריקאיות..
ההימור שלי: איטליה צריכה לשנות מערך.. הבונקר לא יעבוד.. אבל אם טראפאטוני ישנה את המערך ואיטליה ישחקו התקפי - איטליה יגיעו לגמר! (הלוואי שנגד ארגנטינה!!) ו...זהו... אבל עם בונקר הם לא יעברו תרבע.. תאמינו לי דרך אגב - מי לדעתכם השחקן המוביל של איטליה??????

למעלה