מה דעתכם על אלבום הקאבר לאוקיי קומפיוטר?

alon5559

New member
מה דעתכם על אלבום הקאבר לאוקיי קומפיוטר?

למי שעוד לא האזין, ממליץ בחום: http://www.stereogum.com/okx רוב הקאברים פה ממש מעולים, וAIRBAG בראשם- מבריק! נורא מעניין לשמוע איך הם שינו את השיר בכל מיני היבטים (קצב, סגנון שירה, כלים, וכו')

RYaniv

New member
אנחנו מדברים על OK X ?

אז אני לא ממש התלהבתי.

kraz11

New member
אכן קאבר מעולה לאיירבאג

אחד מה3 שאהבתי בנוסף EXIT MUSIC , THE TOURIST את הביצוע של אקזיט מיוזיק אהבתי במיוחד כמו גם באוקיי קומפיוטר

Latisia

New member
אינדיד!!

ביצוע אדיר! אהבתי גם את exit music ואת השאר לא ממש. שמעתי רק חצי מהשירים שנמצאים באלבום. אייר באג ממש אדיר! מומלץ לשמוע.

alon5559

New member
אקזיט מיוזיק אכן מצוין,

ממליץ בכל זאת לשמוע את שאר השירים חוץ מהשיר שבא אחרי קארמה פוליס

אנחנו אהבנו את מה שעשו ל-fitter happier

וגם את no surprises ו-lucky, אבל באמת שכמעט הכל מעולה. airbag מצוין (למרות שלא יצא לנו לשים אותו בספיישל אתמול בגלל עודף גרסאות טובות של השיר), exit music מעולה וגם electioneering לא נופל מהם. paranoid android הכי פחות הלהיב אותנו, אולי בגלל שהמקור כל כך מושלם.

alon5559

New member
כן

גם No suprises יפה electioneering זה השיר שבא אחרי קארמה? אם כן, חבל שרק הסולן שר, ואין ליווי וכלום, פשוט מיותר paranoid android - לא יודע כל כך מה להגיד, לא אשמע את זה סביל להניח יותר, אבל בהחלט היה מעניין לשמוע איך הם שינו את השיר.

Latisia

New member
זה מטורף..

עד כמה אלבומי קאבר יש לשירים של הלהקה הזו! מדהים. מהו הקאבר לשיר של הרדיוהד הכי מושמע אצלכם בפלייליסט?!

V e g

New member
אני מודה

שלא אהבתי כלום, לצערי. אני הייתי עושה קאברים אחרים לגמרי

למעלה