מה דעתכם על אליוט סמית'?

Guy Pie

New member
הוא אחלה

יש לו שירים מאוד יפים, בינתיים האלבום היחיד שלו ששמעתי הוא XO, אבל אני מתכנן לתקן את זה בקרוב. היתה תקופה לפני כמה זמן שהקשבתי רק ל-Waltz #2 במשך יומיים. אם אתה אוהב את אליוט סמית', תקשיב ל-Neutral Milk Hotel.

scooby4

New member
תודה על ההיענות

אני אנסה להקשיב ללהקה הזאת. אני אישית נדלקתי על Waltz #1- יותר על הדמו. את הדמו אפילו אהבתי יותר. בכל אופן XO זה באמת מהאלבומים היותר אהובים עליי, וכנראה גם על הרוב. ובקשר לההיענות: תענו. לא רציתי לומר, אבל אני רוצה לדעת אם אליוט שווה משהו בקרב אלה שגילו את רדיוהד. כי כן הייתה לו אמירה מוזיקלית משלו, אבל הוא עדיין נשען על הפופ וכיסה את הביטלס מעת לעת. רדיוהד, למרות שיש להם כיסויים משלהם- הם מעטים ביותר, והקטע שלהם זאני אנסה להקשיב ללהקה הזאת. אני אישית נדלקתי על Waltz #1- יותר על הדמו. את הדמו אפילו אהבתי יותר. בכל אופן XO זה באמת מהאלבומים היותר אהובים עליי, וכנראה גם על הרוב. ובקשר לההיענות: תענו. לא רציתי לומר, אבל אני רוצה לדעת אם אליוט שווה משהו בקרב אלה שגילו את רדיוהד. כי כן הייתה לו אמירה מוזיקלית משלו, אבל הוא עדיין נשען על הפופ וכיסה את הביטלס מעת לעת. רדיוהד זה יותר אודות ארכיטקטורה. הם בונים חדר (או עולם, כביכול), ואז מקשטים אותו בצלילים. הכל נורא סובייקטיבי. כשאני מקשיב לסמית' זה נשמע לי כמו משהו שאני מכיר, אבל זה יותר נוגע אליי. ואחרי שהשתפכתי פה על שטויות שלא מזיזות לאף אחד (בגללכם, שלא עניתם), אני רוצה לשמוע מה דעתכם- מה אתם חושבים על אליוט סמית'? (מצחיק שהעדות לכך שלא עניתם זה שמישהו אחד ענה).

scooby4

New member
../images/Emo196.gif מי נגע בctrl+c?!?! *תיקון*

אני אנסה להקשיב ללהקה הזאת. אני אישית נדלקתי על Waltz #1- יותר על הדמו. את הדמו אפילו אהבתי יותר. בכל אופן XO זה באמת מהאלבומים היותר אהובים עליי, וכנראה גם על הרוב. ובקשר לההיענות: תענו. לא רציתי לומר, אבל אני רוצה לדעת אם אליוט שווה משהו בקרב אלה שגילו את רדיוהד. כי כן הייתה לו אמירה מוזיקלית משלו, אבל הוא עדיין נשען על הפופ וכיסה את הביטלס מעת לעת. רדיוהד זה יותר אודות ארכיטקטורה. הם בונים חדר (או עולם, כביכול), ואז מקשטים אותו בצלילים. הכל נורא סובייקטיבי. כשאני מקשיב לסמית' זה נשמע לי כמו משהו שאני מכיר, אבל זה יותר נוגע אליי. ואחרי שהשתפכתי פה על שטויות שלא מזיזות לאף אחד (בגללכם, שלא עניתם), אני רוצה לשמוע מה דעתכם- מה אתם חושבים על אליוט סמית'? (מצחיק שהעדות לכך שלא עניתם זה שמישהו אחד ענה).

למעלה