מה דעתכם על אתר ישראלי לזהות בדויה?

amirze

New member
מה דעתכם על אתר ישראלי לזהות בדויה?

אז זהו שטכנית האתר כבר מוכן במחשב שלי, אך חסר לי חומר (תקצירים, תמונות וכד') ואם אנשים פה מעוניינים לסייע אני אשמח... אנא הגיבו ותגידו מה דעתכם... אגב הוא יהיה בכתובת הזו: www.alias.up.co.il אגב האתר ממש משוכלל ויהיה בו מערכת פרקים עם המון מידע, תקצירים, רייטינג, תמונות, המוזיקה מכל פרק, חיפוש נתונים מתקדם, מידע על חפצי רמבאלדי, מידע על האביזרים של מרשל ועוד מלא מלא דברים... והמידע על 6 הפרקים הראשונים כבר מוכן לגמרי! ולשאר העונה הראשונה יש רק תמונה ראשית, שם הפרק, רייטינג, ומוזיקה...

עומר173

New member
כל הכבוד על ההשקעה!!!

בטח עבדת עליו הרבה. אם תרצה עזרה אני ישמח לעזור, בעיקר בתחום התמונות. בהצלחה!

s h a l i m a r

New member
מגניב...../images/Emo98.gif

אם אתה צריך עזרה בתחום של תרגום אני מוכנה לעזור...

amirze

New member
אני צריך עזרה בעיקר בקטע של תקצירים

אבל אני לא מדבר על תקצירים של 5 שורות... אני מדבר על תקצירים של 5 פיסקאות שיתארו (לא לפרטי פרטים) את ההתרחשויות בפרק... אשמח אם יש כאן כאלו שיוכלו לעזור! אני ממש השקעתי באתר ואני מת לפתוח אותו, אבל אני לא רוצה לפתוח אותו חצי ריק...

amirze

New member
תודה, תאר במה אתה יכול לעזור

בנוסף לתמונות ואני יגיד לך מה מתוך זה יכול לעזור! תודה...

amirze

New member
רק כדי לעשות לכם קצת חשק:

זה מה שיהיה באתר: 1. פרופילים מידע על כל הדמויות והשחקנים המשחקים אותם (שם, תיאור הדמות, תאריך לידה וכך הלאה וכן נתונים על השחקנ/ית) 2. מדריך הפרקים על כל פרק: שם (עברית ואנגלית) תאריך שידור בארץ רייטינג לפי טבלה יומית ושבועית - אחוזי צפיה וכמות אנשים תקציר תמונות גאדג'טים חפצי רמבאלדי מידע על כל המוזיקה והשירים בפרק 3. מערכת חדשות ועידכונים כתבות עצמאיות, קישורים לכתבות מבחוץ עדכונים בנודע לשחקנים ולסידרה 4. סקרים סקר שבועי בכל שבוע בנושאים שונים לגבי הסידרה + ארכיון סקרים קודמים 5. גלריית תמונות - יהיה מוכן בקרוב 6. הורדות - יהיה מוכן בקרוב 7. לינקים קישורים לאתרים הקשורים לסידרה בעברית ובאנגלית + תיאור + ציון 8. הפורום קישור לפורום כאן בתפוז 9. הצ'אט קישור לצ'אט שפתחתי כאן בתפוז 10. הסדנה של רמבאלדי מידע ותמונות של כל חפצי רמבאלדי שהופיעו, כולל מיקום באיזה פרק הופיעו לראשונה. 11. הגאדג'טים של מרשל כל האביזרים שמרשל הכין במהלך הסידרה, תמונות, תיאור, שימוש, והיכן הופיעו לראשונה...

עומר173

New member
המשך...

כמו שאמרתי לך אני יכול לעזור רק בתחום התמונות כי זה מה שיש לי להציע. בקשר לתקצירים של כל פרק אתה יכול לקבל עזרה מהמנהלת מור שאם לא שמת לב היא שמה תקציר (אני מקווה שזה מספיק לדרישות שלך) של כל פרק שהוא ממצה וטוב. אני יכול לעזור לך למצוא פרטים על כל דמות ותמונות שלהם (אם התכוונת לפרטים על החיים האמיתיים שלהם). בכול מקרה, שיהיה לך בהצלחה!

green beetle

New member
נראה לי

שבתור אתר מתחיל ועוד בעברית יהיה לו קשה להכניס בתוכו את כל המידע, סקרים, קישורים,תמונות לא נראה לי שתיהיה בעיה להשיג אבל האבזרים שמרשל הכין וכל חפצי רמבאלדי שהופיעו, קצת מסובך לדעתי... ד"א איזה צאט פתחת?

amirze

New member
אז ככה

כפי שאמרתי, לכל 6 הפרקים הראשונים כבר יש הכל תקצירים, תמונות, מוזיקה, רמבאלדי, גאדג'טים, הכל... אבל זה המון עבודה, בעיקר על התקצירים, אז תהיתי עם מישהו יוכל לעזור לפחות בזה... את התמונות ואלו זה קצת בעיה שתביאו לי כל אני מכין אותם בצורה מסודרת, עם שם לכל תמונה, והן כולם בגודל מסוים... שמות (אנגלית ועברית), מוזיקה,ורייטינג כבר יש לכל העונה הראשונה...

amirze

New member
רעיון לא רע בכלל...

גם לתקצירים מקוריים לא אתנגד וכל דבר יתקבל בברכה :)

Moreiro

New member
מוכנה לעזור ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לא משנה במה. אבל עצה קטנה, אל תעשה באפ סי או איי אל. יש בזה טונות פרסומות וזה ממש מעיק.

למעלה