מי שאמר אני לא בעד=נגד
לאלה שהם נגד שיהיה בי"ס לאתיופים בלבד, מי שיוצר את ההפרדה זה לא האתיופים (כפי שראיתם בעבר הלא רחוק בתקשורת "אתיופים בחוץ"), לדעתי יכול להיות מעניין ואפילו יפה שקיים ביה"ס אתיופי, בעל אופי אתיופי, עם היסטוריה של יהודי אתיופיה, עם שם של חוזה יהודי אתיופי, כמה מכירים את ההיסטוריה של יהודי אתיופיה. אם אותם ילדים ידעו את ההיסטוריה של אבות אבותם ידעו להעריך ולהתגאות במה שיש להם,יכולו לדבר וספר על כך. ביה"ס "הדרים" ברחובות בשכונת קרית משה- זהו ביה"ס של גאווה לכלל האוכולסיה של יהודי אתיופיה ושהוא פתוח לכלל האוכלוסיה (ולא רק לאתיופים בלבד) כמובן שברובו של השכונה זו אוכלוסיה אתיופית, כי כל הלבנים ברחו. וזה יכול רק לחזק את הילדים האתיופים, ודווקא שם הייתי רוצה לראות ילדים לבנים משתלבים מגיל קטן באופן טבעי, לדעתי ילדים הם תמים ומי שיוצר את ההפרדה אלה המבוגרים ההורים, נתחיל בכם המבוגרים שתשלבו את ילדיכם בחברה האתיופית (כפי שאומרת רק אהבה תנצח באופן טבעי). כאן אין הצהרות או הפרדות- כאן יש התחלה חדשה- רוצה לראות אותכם שם משלבים ומשתלבים ממקום שכן רוצים באופן טבעי. שמתי לב- לכך ואני מגיבה leather rebel לילה טוב!