מה דעתכם על בעיה שצצה עם DJ

מה דעתכם על בעיה שצצה עם DJ

חברה החליטה לחגוג לילדה בת מצווה לשיכבה. היא סגרה תאריך במועדון המתנ"ס. סגרה עם DJ חתמה חוזים ויצא לדרך מאושרת ואז... הסתבר שילד אחר בכיתה עושה מסיבה יום לפניה... ניסתה האמא לדבר עם ההורים של הילד ואלו לא הסכימו לשמוע על דחייה. חברתי עכשיו נאלצת לדחות למועד אחר אבל מה.... היא התקשרה ל DJ ורצתה לשתף אותו בבעיה ואז הבחור פשוט פתח ת'פה והתחיל לאיים עליה שהיא חייבת לפי החוזה לשלם לו את כל הסכום אם היא מבטלת את האירוע - כל הסבר לא היה מקובל עליו הוא רוצה את הכסף עכשיו ומזומן! לפי מה שכתוב בהסכם אין אפשרות ביטול אלא אם זה בגלל מוות או מלחמה (חוסר רגישות) ובכל אני שואלת מה עושים - הבחור רוצה את כל הכסף!! האם זה נראה לכם הגיוני שחודש לפני צריך לשלם את כל סכום??? במנת"ס הסכימו להזיז ת'תאריך ובמידה ותבטל היא תשלם את סך המקדמה של 100 ש"ח. אשמח לרעיונות אייך לעזור לה לפתור את הפלונטר - מיותר לציין שהיא עם ה DJ לא רוצה לעבוד וגם הילדה ששמעה את השיחות ההזויות איתו.

mb13

New member
אין מה להגיד מלבד ש

אנשים גרידים וחארות......פשוט עצוב....

lioriluk

New member
כנסי...

לפי מה ששמעתי זה שאם מבטלים אירוע אז משלמים לתקליטן כ 20 או 30 אחוז ממה שאתם צריכים לשלם.. אבל רשום שאמרתם בחוזה שאם האירוע מתבטל חוץ ממלחמה או מוות (לפי מה שהבנתי) אז רק אז אפשר לבטל את האירוע... לפי דעתי בפעם הבאה צריך לקרוא טוב יותר את החוזה.. מקווה שעזרתי...

dj mango

New member
אין גבול לגועל....

עצה שלי פעם הבאה אחרי שראית את החוזה ויהיו כתובים בו כאלה דברים פשוט לא לחתום זה מראה על הגועל שאיתו את עומדת לסגור עסקה היום יש המון תקליטנים בשוק והמחירים לצערנו אבל לשמחתך ירדו לרצפה צריך להזמין אחר אבל אני חושב שאם חתמתם אז זאת בעייה כי חוזה זה חוזה הוא ממש היה אדיש ומגעיל למצב???? אני מקווה שתמצאו פתרון לבעייה ושיהיה רק במזל טוב!

E l i r a n s

New member
דעה אישית מתקליטן וותיק.

שלום לך. באופן עיקרוני כשקובעים אירוע עם תקליטן אז התאריך נחשב אצלו סגור. במידה ופונים אליו לאירוע מסויים באותו תאריך הוא מפסיד לקוח,כאשר היא הודיע על ביטול הוא הפסיד בעיסקה הנ"ל. ככה שהוא די צודק שהוא צריך לקבל סכום מסויים,אבל...אין שום צדק לזה שהוא פתח את הפה.. הוא צריך לדבר בנימוס וברוגע. לשם כך,פשוט תתעלמו ממנו! אין לו מה לעשות נגדכם. חפשו את התקליטן הנכון עבורכם. במידה ואתם צריכים תקליטן צרו עימי קשר בפרטי. בברכה, אלירן

דור דקל

New member
כמהדברים

1. אם זמן הביטול קרוב מדי לאירוע, למשל יומיים או שבוע לפני זה אכן לא מקובל. 2. במקרה של ביטול בזמן סביר לפני האירוע נהוג בד"כ לשלם בין שליש למחצית מהסכום. 3. לא חושב שזה לעניין, במיוחד לאור העובדה שביקשתם לדחות ולא לבטל, מה שאומר שהוא בכל זאת אמור היה לבצע את האירוע. בקיצור, לא נשמע כמו יחס של מקצוען. ואגב, המלצה חמה, עדיף שתשלמי לו ותסגרי עם די ג'יי אחר מאשר שתגעי איתו לאיזושהי הסכמה. כי רוב הסיכויי שתהרסי לעצמך את האירוע. רצויי להקפיד יותר על בחירה של די ג'יי. מקצוען היה נוהג אחרת. ובודאי שלא מדבר בצורה כזאת...

לב ענק 22

New member
הוא צודק בהחלט

היא חתמה על חוזה ודפקה לו יום עבודה מה היא מצפה שהוא יעשה בשביל זה הוא עשה חוזה הגון .

dj mango

New member
להיות ....

סלחו לי על השפה מאנייאק ולקחת מחיר מלא על דחייה ולא ביטול זה פשוט גועל נפש ועוד לפתוח תפה אז בכלל

למעלה