מה דעתכם על בת זוג פלצנית?

מה דעתכם על בת זוג פלצנית?

לבת זוגתי יש נפיחות בתדירות גבוהה , היא בחורה יפה,רזה ממש לא נראית בהמתית אבל לאחרונה אחרי שנה וחצי יחד היא החליטה לאזור אומץ ולהראות לי שהיא גם יודעת להפליץ ,להפריח, לתקוע או כל ביטוי שבו אתם רוצים להשתמש , העיניין הוא שזה ממש ממש מפריע כבר ומסריח והיא כאילו ממש נהנית מהעיניין וצוחקת מזה כאילו אין מחר....... דרך אגב..... היא לא אוכלת שעועית ......פשוט נראה לי שיש לה בטן רגישה. רציתי לשמוע תגובות של גברים מה הייתם עושים ותגובות של נשים שגם עושות את זה או שלא?

mika tal

New member
אחת השאלות הכי מצחיקות../images/Emo13.gif

שהועלו כאן לדעתי...אז זה שהיא לא אוכלת שעועית, כבר ירדה אופציה.. למה הכוונה " שעכשיו אחרי שנה וחצי" היא החליטה להפליץ?הכוונה, שעכשיו היא מרגישה יותר "פתוחה" איתך?אם העניין מממש מפריע לך פשוט תגיד לה: מתוקה, תנסי לתקוע במקום אחר, או משהו בסגנון..תנסה לברר אם אולי מאחורי עניין הנפיחות, אולי היא מוטרדת, וזהו "סיפטום"... תברר מה קורה עם בת זוגתך הענוגה.. ותנסה להבין, גם לנשים יש מערכת עיכול, ולא, אנחנו לא בובות.. לא רק.. הבנה תוכל לעזור כאן.. אל תהיה פלצן..

אשkלוני

New member
ח ח.איזה צחוק דפקתי.תשמע..

תגיד לה שתיקנה .קבורסילן...או שפשוט תגיד לה שלא תפליץ לידך וזהו.

Vdrums

New member
אני הייתי צוחק איתה.

זה רק מראה שהיא פתוחה איתך ומרגישה סופר נוח איתך. אתה גם יכול להיות פתוח איתה ולהגיד לה שזה מפריע לך שהיא מפריחה ללא גבולות.

magenta73

New member
מפליצה, לא פלצנית.

שתי התופעות מסריחות משהו, אבל בהחלט עדיפה המפליצה. תחשוב על זה ככה.

הקטע הוא........

שכאילו אני ממש משתדל לא לעשות את זה לידה ממש מתוך כבוד לזוגיות וכו' וחוץ מזה שזה מה זה לא רומנטי בעיני!!!!! כאילו לא יודע מה איתכם...אבל לדעתי חלק מזה שהריגוש נעלם אחרי כמה זמן מחיי הזוגיות זה בגלל שמתחילים לקחת דברים כמובן מאליו ואז מרגישים כבר בשיא ה"נוחות" ואולי פה טמונה הבעייה. אני לא בעד להרגיש סופר נוח , אני בעד שיהיה טעם ,שיהיה חשק,שיהיה ריגוש לא רוצה אישה שמפליצה לידי כל אימת שבא לה וגם לא אחת שתוקעת גרפסים או כל דבר כזה....... ואתם יודעים מה? אני לוקח את זה גם על עצמי........זה לא אומר שלי יהיה מותר...... בעד להחזיר את הרומנטיקה, נגד ריחות לא נעימים בבית עם תחושות מפגרות.

magenta73

New member
סבבה, דבר איתה על זה

אתה יודע, גם נשים מפליצות, ולא בריח דובדבנים... מה לעשות, אנחנו אנושיות, אבל היא בהחלט יכולה להתאפק ולא לעשות לזה לידך.

orrin

New member
סליחה? מה זה "לא בעד להרגיש נוח"?

חומד- אהבה, לא התאהבות, לא פרפרים, אהבה אמיתית- זה מה שנשאר אחרי שנגמרים המשחקים של למצוא חן, אחרי שנעלמים הזיקוקים, אחרי שגומרים ללכת מכות ועדיין מוכנים לסלוח. אתה אוהב אותה מזוייפת? תקנה בובה. כולנו רק בני אדם, וחלק מקשר ארוך טווח (וכן, שנה וחצי נכנס להגדרה הזו) זה להרגיש נוח. כל אחד מרגיש נוח אחרת: יש כאלו שמבחינתם זה להסתובב בטרנינג, או בלי איפור, או להשאיר את הגרביים באמצע הסלון ויש כאלו שמתנהגות/מתנהגים כמו זוגתך. אם זה מפריע לך- תדבר איתה. אבל להגיד שאתה לא רוצה להרגיש בנוח??? מה נראה לך שמערכות יחסים זה תוכנית כבקשתך ובן הזוג תמיד תמיד יתנהג לפי מה שמתחשק לך? מסתבר שלא. בלי קשר לעובדה אם זו מערכת רומנטית או לא. בעיני אם היא מרגישה איתך בנוח זה אומר הרבה. הרבה יותר ממה שכל זר פרחים, שוקולד או סקס טוב יגיד לך. ואגב- צחוק לעיתים מכסה על בושה או מבוכה. יכול להיות שיש בעיה אמיתית מאחורי הסיפור הזה והיא לא יודעת איך לדבר איתך על זה. תחשוב על זה רק טוב

צאצי

New member
מסכימה

אולי היא אפילו רגישה לאכול והיא לא יודעת את זה תראה אם הגעתם למצב שאפשר להגיד את הכל אז תעיר לה אולי היא באמת תעשה עם זה משהו . תראה אחרי כל הפרפרים והקוצי קוצי מה שנשאר זה הבן אדם נטו

bulb

New member
תפסיק עם האנאלי ותראה אם יש שיפור

הסתכל על הצד החיובי - היא תרגיש בבית עם חברים שלך מהמילואים

זמשוש

New member
אוחחח

הזכרת לי שרשור מצחיק מלפני כמה זמן על בעית גזים... תוכל למצוא שם עוד כמה דיעות על נושא דומה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=736&msgid=72159192

זמשוש

New member
../images/Emo45.gif

העיקר שתבין שזה דבר טבעי ושכולם עושים את זה ללא הבדל בין גזע דת או מין.

אישאדום

New member
שתי אפשרויות

בעצם שלוש היא כבר מרגישה ממש נןח לידך. שזה דבר טוב לכשעצמו. או שנמאס לה ממך והיא אפילו לא יודעת את זה וזו הדרך הבלתי מודעת שלה להעביר את זה. אן שהיא בהמה ומי יודע מה עוד תגלה עליה בעתיד...

הלו????

כאילו..מה נסגר איתך בן אדם?? נשים לא מפליצות?? לידיעתך נפיחה היא כתוצאה מיציאת אוויר מהגוף..אוויר שניכנס כשאוכלים..מדברים..שותים..יש אנשים רגישים פחות ויש אנשים רגישים יותר... נכון שזה לא כל כך נעים אבל קודם כל תבין שלפעמים זה מונע כאבי בטן..ולא היית רוצה שחברה שלך תסבול..דבר שני היא מרגישה איתך בנוח..וכן..צריך להרגיש בנוח עם בני הזוג שלנו...אם זה מפריע לך עד כדי כך תסביר לה בצורה יפה...אני בטוחה שהיא תבין...

mistero

New member
אם כבר...

אז אני חושב שזה לא ממש מהאויר שנכנס כשאת אוכלת ושותה...בשביל זה יש גרעפסים... זה גזים שמשתחררים מהאמממ...עיכול של האוכל. אז בעצם, נראה לי שאם היא תאכל בצורה שיותר מתאימה לגוף שלה, שזה בדרך כלל להפחית במוצרי חלב, או בבשר, או בשניהם חח, אז בעצם זה ירד באופן משמעותי. יש משהו שהיא אוכלת שעושה לה לא טוב בבטן בעצם

suseg

New member
כמה דברים

חשוב לבדוק אם קיימת רגישות לאוכל מסויים...אפשר להרכיב תפריט מתאים אצל תזונאית של קופ"ח או ללכת לתחום האלטרנטיבי (אירידיולוגיה-מומלץ) בינתיים להמנע/להפחית דברים שגורמים לגזים כמו כרוב, כרובית, ברוקלי וכו' הרבה אנשים רגישים למוצרי חלב - לנסות להפחית/ להמנע לתקופה ולראות מה קורה שומר- הירק או תה שומר עוזרים לספוח גזים , כמו כן קימל... יש הרבה אנשים שסובלים מ"תסמונת המעי הרגיז", דבר הבא לביטוי גם בגזים מרובים, בד"כ אצל אנשים לחוצים...חשוב לבדוק... בהצלחה...ואל יאוש הלוואי ואלו יהיו כל הצרות שלך בחיים...

תגובה לשילגי.....

זה נכון ,זה טבעי וכל מה שאמרת קיבלתי..... אבל זה מאוד מאוד דוחה אותי ! לא יודע אולי זה משהו אינדיוידואלי אבל בחורה שמפליצה זה ממש מכבה אותי, כאילו זה לא ממש סקסי בעיני ! כאילו איך אפשר אחרי אירוע כזה להכנס איתה למיטה ........???? אוקי אפשר לומר שכמעט כל התנהגות וולגרית אחרת אני יכול לקבל ........אבל ראבק זה מגעיל. וגם אני לא חושב על לעשות את זה ליד זוגתי במודע ! בשביל מה בראו שירותים? ? ? ?

למעלה