מה דעתכם על ג´ף פרובסט? אתם לא חושבים שנמאס ממנו?
C canimal New member 25/3/02 #2 לא. דווקא ההפך. אם הוא היה עוזב זה היה חבל. ההמשכיות בהישרדות לדעתי חשובה כי רוב הגורמים מתחלפים (המשתתפים, המיקום, עכשיו אפילו הכללים קצת) אז שהמנחה למשל ישאר אותו מנחה, זה טוב. חוצמיזה הוא חמוד.
לא. דווקא ההפך. אם הוא היה עוזב זה היה חבל. ההמשכיות בהישרדות לדעתי חשובה כי רוב הגורמים מתחלפים (המשתתפים, המיקום, עכשיו אפילו הכללים קצת) אז שהמנחה למשל ישאר אותו מנחה, זה טוב. חוצמיזה הוא חמוד.
S shirakl New member 25/3/02 #9 ג´ף מקסים והוא עושה עבודה ממש טובה. הוא מנחה מעולה לסדרה כזו. חוץ מזה הוא=הישרדות. בלעדיו השרדות לא תהיה אותו דבר...
ג´ף מקסים והוא עושה עבודה ממש טובה. הוא מנחה מעולה לסדרה כזו. חוץ מזה הוא=הישרדות. בלעדיו השרדות לא תהיה אותו דבר...
O Optimus_Prime New member 25/3/02 #4 כן! לי ממש ממש נמאס ממנו מהחיוך המעצבן הזה שלו.. שיחליפו אותו, לדעתי קולין תהיה מנחה פשוט מושלמת!
O Outlast New member 25/3/02 #5 אני דווקא אוהבת את ג´ף... הוא מצויין בתור מנחה- לא נחמד מדי אבל לא ממש מניאק, כמו שצריך...
ק קלריטה New member 25/3/02 #6 מה פתאום? את ג´ף שלי? את הבונבון שלי? מה פתאום שיעיפו את הבונבון שלי? אין מצב שבעולם!!!
T t i g e r i t New member 26/3/02 #11 להחליף אותו?! השתגעתם?!../images/Emo123.gif אין פשוט אין כמו ג´ף.... הוא זה שעושה את בית הדין ואת התחרויות כאלו מותחות ומעניינות.. מה פתאום להחליף אותו!?
להחליף אותו?! השתגעתם?!../images/Emo123.gif אין פשוט אין כמו ג´ף.... הוא זה שעושה את בית הדין ואת התחרויות כאלו מותחות ומעניינות.. מה פתאום להחליף אותו!?
R rainbowgirl New member 26/3/02 #12 מה פתאום להחליף אותו!!!!! חוץ מזה הוא מה זה מוכר לי ואני לא יודעת מאיפה! אם מישהו יודע אני ישמח אם הוא יגיד לי חג שמח!!!!!
מה פתאום להחליף אותו!!!!! חוץ מזה הוא מה זה מוכר לי ואני לא יודעת מאיפה! אם מישהו יודע אני ישמח אם הוא יגיד לי חג שמח!!!!!